Depremlerde ölenleri unutmadılar

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 04.08.2023 - 15:24, Güncelleme: 04.08.2023 - 15:28
 

Depremlerde ölenleri unutmadılar

Kahramanmaraş Depreminde hem deprem bölgesine giden yardımlarda hem de Düzce’ye gelen depremzedelere yaptıkları yardımlarla gönüllere giren “Güçlü Yarınlar Derneği ve Bir Elde Sen Tut” sosyal medya grubu örnek bir etkinliğe daha imza attı. Dernek ve grup üyeleri depremlerde hayatını kaybedenler için mevlid okutup aşure dağıttı.
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde yıkımlara neden olan depremlerin ardından bölgeye tırlarla yardım malzemesi gönderen ve Düzce’ye gelen depremzedelere yardım elini uzatan “Güçlü Yarınlar Derneği ve Bir Elde Sen Tut sosyal medya grubu, yine depremzedeleri unutmadı. Dernek ve grup üyeleri bu defa da ülkemizde yaşanan depremlerde hayatını kaybedenler için Mübarek Muharrem ayında mevlid okuttu. Burhaniye Mahallesi’nde bulunan dernek binası önünde okutulan duaya dernek üyelerinin yanı sıra mahalle sakinleri ve dernek merkezi önünden gelen sürücüler ile vatandaşlarda katıldı. Mevlidin sonunda ise katılanlara aşure ikramı yapıldı. Etkinlik hakkında konuşan Dernek Başkanı ve Grup kurucusu Yasemin başak; “Dernek olarak emekleme aşamasındayız. Ancak birlikte çok güzel işlere imza atacağız. Buna inanıyorum. Mübarek Muharrem ayı dolayısıyla da hem depremlerde hayatını kaybeden depremzedelerimizi unutmamak için onların ruhuna mevlid programı düzenledik. Ardından da yine Muharrem ayı geleneği olan aşure ikramımız oldu. Katılan, emek veren herkese yürekten teşekkür ederim. En çokta dernek üyesi arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.     Yaklaşık bin kişilik aşure ise kısa sürede bitti.
Kahramanmaraş Depreminde hem deprem bölgesine giden yardımlarda hem de Düzce’ye gelen depremzedelere yaptıkları yardımlarla gönüllere giren “Güçlü Yarınlar Derneği ve Bir Elde Sen Tut” sosyal medya grubu örnek bir etkinliğe daha imza attı. Dernek ve grup üyeleri depremlerde hayatını kaybedenler için mevlid okutup aşure dağıttı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde yıkımlara neden olan depremlerin ardından bölgeye tırlarla yardım malzemesi gönderen ve Düzce’ye gelen depremzedelere yardım elini uzatan “ Güçlü Yarınlar Derneği ve Bir Elde Sen Tut sosyal medya grubu, yine depremzedeleri unutmadı. Dernek ve grup üyeleri bu defa da ülkemizde yaşanan depremlerde hayatını kaybedenler için Mübarek Muharrem ayında mevlid okuttu. Burhaniye Mahallesi’nde bulunan dernek binası önünde okutulan duaya dernek üyelerinin yanı sıra mahalle sakinleri ve dernek merkezi önünden gelen sürücüler ile vatandaşlarda katıldı. Mevlidin sonunda ise katılanlara aşure ikramı yapıldı.

Etkinlik hakkında konuşan Dernek Başkanı ve Grup kurucusu Yasemin başak; “Dernek olarak emekleme aşamasındayız. Ancak birlikte çok güzel işlere imza atacağız. Buna inanıyorum. Mübarek Muharrem ayı dolayısıyla da hem depremlerde hayatını kaybeden depremzedelerimizi unutmamak için onların ruhuna mevlid programı düzenledik. Ardından da yine Muharrem ayı geleneği olan aşure ikramımız oldu. Katılan, emek veren herkese yürekten teşekkür ederim. En çokta dernek üyesi arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.  

  Yaklaşık bin kişilik aşure ise kısa sürede bitti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.