Demircan seçim startını gençlerle verdi Gençlere vaatleri göz kamaştırdı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 02.10.2023 - 14:05, Güncelleme: 02.10.2023 - 14:05
 

Demircan seçim startını gençlerle verdi Gençlere vaatleri göz kamaştırdı

Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, gençlerin beklentilerini karşılamak ve ilçelerini daha yaşanabilir hale getirmek için attığı ve atacağı adımları gençlerle paylaştı.
Gölyaka Belediye Başkanı Demircan, Kültürpark’ta bulunan sosyal tesislerde düzenlediği programa yaklaşık 100 genç katıldı. Gençlerle sohbet eden, sorunlarını ve sorunlarını dinleyen Yakup Demircan, ayrıca sorunların çözüm yolları hakkında da istişarelerde bulundu. Kahvaltı programında birde konuşma yapan Belediye başkanı Demircan, "Ben onlar için varım" diyerek seçim çalışmalarında gençlerden destek istedi. Ayrıca, Yakup Demmircan, gençlere üç tur gezi sözü vererek Gölyaka'yı keşfetmelerine olanak sağlamayı taahhüt etti. İlk vaadlerini de gençlere verdi Yakup Demircan konuşmasında gençlerin ihtiyaçlarına odaklandıklarını ifade ederek, futbol sahaları, tenis kortları ve gençlik merkezi gibi projelerle gençlerin aktif bir yaşam sürmelerine destek olmayı hedeflediğini belirterek termal ihtiyacı karşılamak amacıyla Gölyaka'da bir termal havuz projesi hayata geçirileceğini de dile getirdi. Termal tesisi anlattı Belediye Başkanı Demircan, ilçede yapmayı hedeflediği termal tesis ile ilgili gençlere bilgilerde aktardı. Yakup Demircan, termal havuzun yanı sıra, hamam, sauna, göbek taşı, açık havuz ve 10 adet bungalov evi de Gölyaka’ya kazandıracağını belirterek, Kuyudüzü bölgesine teleferik yapılmasını hedeflediğini de söyledi.  Mahalle olan köylerde doğalgaz çalışmaları başlayacak Yakup Demircan, konuşmasının sonunda ise yapılan referandum ile mahalle olmayı isteyen İçmeler ve Yazlık Mahallelerinde doğalgaz çalışmasının vakit kaybetmeden başlayacağını dile getirerek “İçmeler ve Yazlık köyleri mahalle statüsüne alındı. Bu mahallelerimizde doğalgaz isteği vardı. Doğalgaz hatları 1 ay içinde döşenecek” dedi.  Programda söz alan gençler ise Belediye Başkanı Demircan'ın gençlerin geleceğine verdiği değer, Gölyaka'yı daha da geliştirmek için attığı adımlarla açıkça görüldüğünü ve bu projeler, bölge halkının yaşam kalitesini artırmak adına önemli bir adım olarak değerlendirdiklerini ifade ettiler.
Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, gençlerin beklentilerini karşılamak ve ilçelerini daha yaşanabilir hale getirmek için attığı ve atacağı adımları gençlerle paylaştı.

Gölyaka Belediye Başkanı Demircan, Kültürpark’ta bulunan sosyal tesislerde düzenlediği programa yaklaşık 100 genç katıldı. Gençlerle sohbet eden, sorunlarını ve sorunlarını dinleyen Yakup Demircan, ayrıca sorunların çözüm yolları hakkında da istişarelerde bulundu. Kahvaltı programında birde konuşma yapan Belediye başkanı Demircan, "Ben onlar için varım" diyerek seçim çalışmalarında gençlerden destek istedi. Ayrıca, Yakup Demmircan, gençlere üç tur gezi sözü vererek Gölyaka'yı keşfetmelerine olanak sağlamayı taahhüt etti.

İlk vaadlerini de gençlere verdi

Yakup Demircan konuşmasında gençlerin ihtiyaçlarına odaklandıklarını ifade ederek, futbol sahaları, tenis kortları ve gençlik merkezi gibi projelerle gençlerin aktif bir yaşam sürmelerine destek olmayı hedeflediğini belirterek termal ihtiyacı karşılamak amacıyla Gölyaka'da bir termal havuz projesi hayata geçirileceğini de dile getirdi.

Termal tesisi anlattı
Belediye Başkanı Demircan, ilçede yapmayı hedeflediği termal tesis ile ilgili gençlere bilgilerde aktardı. Yakup Demircan, termal havuzun yanı sıra, hamam, sauna, göbek taşı, açık havuz ve 10 adet bungalov evi de Gölyaka’ya kazandıracağını belirterek, Kuyudüzü bölgesine teleferik yapılmasını hedeflediğini de söyledi. 

Mahalle olan köylerde doğalgaz çalışmaları başlayacak
Yakup Demircan, konuşmasının sonunda ise yapılan referandum ile mahalle olmayı isteyen İçmeler ve Yazlık Mahallelerinde doğalgaz çalışmasının vakit kaybetmeden başlayacağını dile getirerek “İçmeler ve Yazlık köyleri mahalle statüsüne alındı. Bu mahallelerimizde doğalgaz isteği vardı. Doğalgaz hatları 1 ay içinde döşenecek” dedi. 

Programda söz alan gençler ise Belediye Başkanı Demircan'ın gençlerin geleceğine verdiği değer, Gölyaka'yı daha da geliştirmek için attığı adımlarla açıkça görüldüğünü ve bu projeler, bölge halkının yaşam kalitesini artırmak adına önemli bir adım olarak değerlendirdiklerini ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Köylü Gençlik
(02.10.2023 23:01 - #347)
Başkan hazır Efteni Otele sahip çıkamadı, 10 küsür yıdan bu yana atıl duran otelin bir bölümünü yıktılar, şimdi hangi kaplıca hangi saunadan kime bahsediyor, mahallelerde yollar bozuk, millete izin veriyoruz diyorlar ev vatanfaş yapıyor ama kanalizasyonunu, yolunu, kaldırımını vs. yapmıyor, seçim yanaşınca yok gençler yok yaşlılar vs. bir bahaneyle gündem oluşturuyor, geçen yılda içmeler ve yzlık köylerini mahalle olmak için müracaat edin doğalgaz getirelim demişti, mevcut mahallelerin ihtiyacını gidermeye bir belediye yeni mahalle vaadiyle köyleri alarak seçimlerde oy sayısını yükseltmenin peşinde. Siyasiler insan idaklı değil şahsi hesap odajlı çalışıyorlar. Başkan hiç kusura bakmasın görünen böyle
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.