Cumayeri’nde Anlamlı Buluşma! En Çok Okuyanlar Ödüllendirildi
Cumayeri’nde Anlamlı Buluşma! En Çok Okuyanlar Ödüllendirildi
Cumayeri’nde düzenlenen Farkındalık Okuması etkinliğinde öğrenciler ve protokol bir araya geldi, yılın en aktif okurları ödüllendirildi.
Düzce’nin Cumayeri ilçesinde düzenlenen “Farkındalık Okuması” etkinliği, öğrenciler ile protokol üyelerini aynı çatı altında buluşturdu. Etkinlikte yıl boyunca kütüphaneyi en aktif kullanan okurlar ödüllendirildi.Kütüphane Haftası kapsamında “Kitaplar, hayal gücümüze açılan en büyük kapılardır” anlayışıyla düzenlenen program, okuma kültürüne dikkat çekti.

Cumayeri Kaymakamı Şeyma Şendur, Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Esra Alemdaroğlu, Aşağı Avlayan Köyü Ortaokulu öğrencileriyle birlikte “Farkındalık Okuması” etkinliğinde bir araya geldi.

En çok okuyanlar ödüllendirildi
Gerçekleştirilen okuma etkinliğinin ardından çocuk, genç ve yetişkin kategorilerinde yıl boyunca kütüphaneyi en aktif kullanan okurlar ödüllendirildi.

“Okumak özgürlüktür”
Etkinlikte konuşan Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, okumanın önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:
“Kitaplar, hayal gücümüze açılan en büyük kapılardır. Okuyan, araştıran ve kütüphaneleri hayatının merkezine koyan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.”
Yetkililer, bu tür etkinliklerin toplumda okuma alışkanlığını artırmada önemli rol oynadığını vurguladı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

