Çin'i kızdıracak gelişme! İki ülke arasında imzalar atıldı

Dünya (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 11.06.2024 - 09:56, Güncelleme: 11.06.2024 - 09:56
 

Çin'i kızdıracak gelişme! İki ülke arasında imzalar atıldı

Pekin Yönetimi ile Filipinler arasındaki Güney Çin Denizi'ndeki gelirim devam ediyor. Filipinler, 2028'e kadar Japonya'dan beş büyük devriye gemisi tedarik anlaşmasını imzaladı.
Filipinler, ulusal sahil güvenliği güçlendirmek amacıyla Japonya'dan 2028 yılına kadar 5 büyük devriye gemisi tedarik edecek. ANLAŞMALAR İMZALANDI Çin'in Hint-Pasifik'te artırdığı nüfuzu karşısında Japonya hükümeti benzer düşüncedeki ülkelere savunma finansmanı desteğini sürdürüyor. Devlet televizyonu NHK'nın haberine göre Filipinler, Japonya ile 2028 yılına kadar beş büyük devriye gemisi tedarik anlaşmasını imzaladı. 5 GEMİ 2028 YILINA KADAR TESLİM EDİLECEK Anlaşma kapsamında Japon yapımı 97 metre uzunluğundaki 5 sahil güvenlik gemisi 2028 yılına kadar Filipinler donanmasına teslim edilecek. - "SON TEKNOLOJİ VE TAM DONANIMLI GEMİLER" Filipinler Maliye Bakanı Ralph Recto, açıklamasında, ulusal sahil güvenlik açısından ülkenin "son teknoloji ve tam donanımlı gemilerle donatılması kritik" ifadesini kullandı.
Pekin Yönetimi ile Filipinler arasındaki Güney Çin Denizi'ndeki gelirim devam ediyor. Filipinler, 2028'e kadar Japonya'dan beş büyük devriye gemisi tedarik anlaşmasını imzaladı.

Filipinler, ulusal sahil güvenliği güçlendirmek amacıyla Japonya'dan 2028 yılına kadar 5 büyük devriye gemisi tedarik edecek.

ANLAŞMALAR İMZALANDI

Çin'in Hint-Pasifik'te artırdığı nüfuzu karşısında Japonya hükümeti benzer düşüncedeki ülkelere savunma finansmanı desteğini sürdürüyor. Devlet televizyonu NHK'nın haberine göre Filipinler, Japonya ile 2028 yılına kadar beş büyük devriye gemisi tedarik anlaşmasını imzaladı.

5 GEMİ 2028 YILINA KADAR TESLİM EDİLECEK

Anlaşma kapsamında Japon yapımı 97 metre uzunluğundaki 5 sahil güvenlik gemisi 2028 yılına kadar Filipinler donanmasına teslim edilecek.

- "SON TEKNOLOJİ VE TAM DONANIMLI GEMİLER"

Filipinler Maliye Bakanı Ralph Recto, açıklamasında, ulusal sahil güvenlik açısından ülkenin "son teknoloji ve tam donanımlı gemilerle donatılması kritik" ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.