Çıkan kavgada tüfek ateşlendi

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 20.01.2024 - 23:47, Güncelleme: 20.01.2024 - 23:47
 

Çıkan kavgada tüfek ateşlendi

Camikebir Mahallesinde tartışma kavgaya döndü. Çıkan kavgada 1 kişi tüfekle vurularak yaralandı.
Olay, akşam saatlerinde Camikebir Mahallesi Alemdar Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Y. A. isimli şahıs ile aralarında geçmişte husumet bulunan A. S. sokakta karşılaştı.     Tartışmaya başlayan ikilinin sözlü tartışması kavgaya dönüştü. Y.A. yanında bulunan tüfekle ateş etti. A.S. ise tüfekten çıkan saçmalarla yaralandı. Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı merkezine haber vermesi üzerine ihbarı üzerine olay yerine polis ve acil sağlık ekipleri sevk edildi.    Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Y.A. ambulans ile Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılırken A. S. polis ekipleri tarafından göz altına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Camikebir Mahallesinde tartışma kavgaya döndü. Çıkan kavgada 1 kişi tüfekle vurularak yaralandı.
Olay, akşam saatlerinde Camikebir Mahallesi Alemdar Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Y. A. isimli şahıs ile aralarında geçmişte husumet bulunan A. S. sokakta karşılaştı.
 
 
Tartışmaya başlayan ikilinin sözlü tartışması kavgaya dönüştü. Y.A. yanında bulunan tüfekle ateş etti. A.S. ise tüfekten çıkan saçmalarla yaralandı. Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı merkezine haber vermesi üzerine ihbarı üzerine olay yerine polis ve acil sağlık ekipleri sevk edildi. 
 

Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Y.A. ambulans ile Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılırken A. S. polis ekipleri tarafından göz altına alındı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.