CHP Düzce İl Başkanı Dağıstanlı’dan Kılıçdaroğlu’na Sert Çıkış: “Alacaksa Alsın”

Siyaset (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 01.06.2026 - 00:55, Güncelleme: 01.06.2026 - 01:28
 

CHP Düzce İl Başkanı Dağıstanlı’dan Kılıçdaroğlu’na Sert Çıkış: “Alacaksa Alsın”

CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı’nın Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sözleri siyaset gündemine oturdu. Ulusal basına yansıyan açıklamalar, CHP’deki tartışmaları yeniden gündeme taşıdı.
CHP Düzce İl Başkanı Dağıstanlı’dan Kılıçdaroğlu’na Sert Sözler CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı’nın Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sözleri ulusal basına yansıdı. Parti içinde yaşanan tartışmaların ardından Dağıstanlı’nın açıklamaları, Düzce siyasetinde dikkat çeken başlıklardan biri oldu. CHP’de son dönemde yaşanan genel merkez tartışmaları yerel örgütlere de yansırken, Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı’nın yaptığı konuşmada kullandığı ifadeler gündem oldu. Dağıstanlı’dan Kılıçdaroğlu’na sert çıkış Ulusal basına yansıyan görüntülerde CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı’nın, Kemal Kılıçdaroğlu hakkında sert ifadeler kullandığı görüldü. Dağıstanlı’nın konuşmasında, “Kılıçdaroğlu, ben Kayyumdaroğlu diyorum. Kayyumdaroğlu beni görevden alacakmış. Alacaksa alsın, çok da şeyimde değil” ifadelerini kullandığı aktarıldı. Sözler ulusal basında yer aldı Dağıstanlı’nın açıklamaları kısa sürede ulusal haber sitelerinde yer buldu. Söz konusu çıkış, CHP içinde yaşanan tartışmaların Düzce teşkilatı üzerinden de görünür hale gelmesine neden oldu. Parti içindeki yönetim tartışmaları devam ederken, Düzce İl Başkanı’nın bu sözleri siyasi kulislerde yeni bir başlık açtı. Düzce siyaseti açısından dikkat çeken gelişme CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı’nın açıklamaları, yalnızca parti içi tartışma olarak değil, Düzce siyasetinin ulusal gündeme taşınması açısından da dikkat çekti. Dağıstanlı’nın sözleri, CHP’de merkez yönetim ile yerel örgütler arasındaki gerilimin Düzce’ye de yansıdığı şeklinde yorumlandı. Gözler CHP cephesinden gelecek açıklamalarda Açıklamaların ardından CHP Düzce örgütü veya parti genel merkezi tarafından yeni bir değerlendirme yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu. Dağıstanlı’nın Kılıçdaroğlu’na yönelik sözlerinin ardından, CHP’deki tartışmaların Düzce ayağında nasıl bir gelişme yaşanacağı yakından takip ediliyor.
CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı’nın Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sözleri siyaset gündemine oturdu. Ulusal basına yansıyan açıklamalar, CHP’deki tartışmaları yeniden gündeme taşıdı.

CHP Düzce İl Başkanı Dağıstanlı’dan Kılıçdaroğlu’na Sert Sözler

CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı’nın Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sözleri ulusal basına yansıdı. Parti içinde yaşanan tartışmaların ardından Dağıstanlı’nın açıklamaları, Düzce siyasetinde dikkat çeken başlıklardan biri oldu.

CHP’de son dönemde yaşanan genel merkez tartışmaları yerel örgütlere de yansırken, Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı’nın yaptığı konuşmada kullandığı ifadeler gündem oldu.

Dağıstanlı’dan Kılıçdaroğlu’na sert çıkış

Ulusal basına yansıyan görüntülerde CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı’nın, Kemal Kılıçdaroğlu hakkında sert ifadeler kullandığı görüldü.

Dağıstanlı’nın konuşmasında, “Kılıçdaroğlu, ben Kayyumdaroğlu diyorum. Kayyumdaroğlu beni görevden alacakmış. Alacaksa alsın, çok da şeyimde değil” ifadelerini kullandığı aktarıldı.

Sözler ulusal basında yer aldı

Dağıstanlı’nın açıklamaları kısa sürede ulusal haber sitelerinde yer buldu. Söz konusu çıkış, CHP içinde yaşanan tartışmaların Düzce teşkilatı üzerinden de görünür hale gelmesine neden oldu.

Parti içindeki yönetim tartışmaları devam ederken, Düzce İl Başkanı’nın bu sözleri siyasi kulislerde yeni bir başlık açtı.

Düzce siyaseti açısından dikkat çeken gelişme

CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı’nın açıklamaları, yalnızca parti içi tartışma olarak değil, Düzce siyasetinin ulusal gündeme taşınması açısından da dikkat çekti.

Dağıstanlı’nın sözleri, CHP’de merkez yönetim ile yerel örgütler arasındaki gerilimin Düzce’ye de yansıdığı şeklinde yorumlandı.

Gözler CHP cephesinden gelecek açıklamalarda

Açıklamaların ardından CHP Düzce örgütü veya parti genel merkezi tarafından yeni bir değerlendirme yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu.

Dağıstanlı’nın Kılıçdaroğlu’na yönelik sözlerinin ardından, CHP’deki tartışmaların Düzce ayağında nasıl bir gelişme yaşanacağı yakından takip ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.