Cedidiye Cami İnşaatında Allah Koruyor

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 08.02.2024 - 13:03, Güncelleme: 08.02.2024 - 13:13
 

Cedidiye Cami İnşaatında Allah Koruyor

İş güvenliksiz çalışan işçiler yürekleri ağızlara getirdi.
Düzce Belediyesi tarafından Cedidiye meydan projesi çerçevesinde Cedidiye camiinin yeniden yapılan minarelerinde çalışan işçilerin cesareti pes dedirtti.     Belediyenin hemen önünde çalışan işçilerin hiçbir güvenlik önlemi almadan yaptığı çalışma görenlerin yüreklerini ağızlara getiriyor. Düzce belediyesi tarafından Düzce belediyesi ve Cedidiye Camiinin bulunduğu meydan da yenileme ve güzelleştirme çalışmaları başlatıldı.     Proje çerçevesinde Caminin minareleri yıkılarak eski dönem mimarisine çevrilecek. Böylece Cedidiye meydanından Selçuklu Rüzgarı estirilmesi planlanıyor. Proje kapsamında Cedidiye Caminin yıkılan minareleri yerine yapılan minarelerin inşaatı bütün hızıyla sürerken inşaatta çalışan işçilerin cesareti ise pes dedirtiyor.     Baretsiz, koruma halatı takmadan yerden yüksekte çalışan işçiler, kalıpları sökmek için ise canbazları aratmayan hareketler sergiliyorlar. Düzce Belediyesi’nin önünde yapımı devam eden inşaatta çalışan işçilerin güvenliğinin denetlenmemesi, hiçbir tedbir alınmaması “Cami inşaatındaki işçiler Allah koruyor” yorumları yapılmasına neden oldu.Diğer taraftan işçilerin yerden metrelerce yukarıda hiçbir güvenlik önlemi almadan çalışması ise görenlerin yüreklerini ağızlara getirdi.  
İş güvenliksiz çalışan işçiler yürekleri ağızlara getirdi.
Düzce Belediyesi tarafından Cedidiye meydan projesi çerçevesinde Cedidiye camiinin yeniden yapılan minarelerinde çalışan işçilerin cesareti pes dedirtti.
 
 
Belediyenin hemen önünde çalışan işçilerin hiçbir güvenlik önlemi almadan yaptığı çalışma görenlerin yüreklerini ağızlara getiriyor. Düzce belediyesi tarafından Düzce belediyesi ve Cedidiye Camiinin bulunduğu meydan da yenileme ve güzelleştirme çalışmaları başlatıldı.
 
 
Proje çerçevesinde Caminin minareleri yıkılarak eski dönem mimarisine çevrilecek. Böylece Cedidiye meydanından Selçuklu Rüzgarı estirilmesi planlanıyor. Proje kapsamında Cedidiye Caminin yıkılan minareleri yerine yapılan minarelerin inşaatı bütün hızıyla sürerken inşaatta çalışan işçilerin cesareti ise pes dedirtiyor.
 
 
Baretsiz, koruma halatı takmadan yerden yüksekte çalışan işçiler, kalıpları sökmek için ise canbazları aratmayan hareketler sergiliyorlar. Düzce Belediyesi’nin önünde yapımı devam eden inşaatta çalışan işçilerin güvenliğinin denetlenmemesi, hiçbir tedbir alınmaması “ Cami inşaatındaki işçiler Allah koruyor” yorumları yapılmasına neden oldu.Diğer taraftan işçilerin yerden metrelerce yukarıda hiçbir güvenlik önlemi almadan çalışması ise görenlerin yüreklerini ağızlara getirdi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Ali
(10.02.2024 12:18 - #422)
Büyük haber.düzce çalkalanır
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.