Çağla Şıkel kız çocuk için yumurtasını dondurmuş

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 07.06.2024 - 09:29, Güncelleme: 07.06.2024 - 09:29
 

Çağla Şıkel kız çocuk için yumurtasını dondurmuş

İki erkek çocuğu olan Çağla Şıkel, bu kez kız annesi olmak için yumurtasını dondurduğunu söyledi. Şıkel, ‘'Annelik bana iyi gelen bir şey' dedi.
Eski manken-sunucu Çagla Sıkel, 'Empati'de Ahmet Mümtaz Taylan'ın konuğu oldu. Eski esi Emre Altuğ'dan 2 çocuğu olan Sıkel, yeniden anne olmak istediğini söyledi. Özellikle kız bebek istediğini belirten 45 yasındaki Sıkel, "Yumurtalarımı dondurdum çünkü ailesel erken menopoz durumum olduğu için, varken koyayım dursun dedim ve yaptım. Su an o kadar ilgili değilim annelik için. EN BÜYÜK KORKUSU Hayata dair korkularını sıralayan Yeniden anne olmak isterim. Annelik bana iyi gelen bir şey' dedi. Sıkel, 'Kendimi kaybetmekten çok korkuyorum. Uyanık olup, bilincimi kaybetmekten çok korkuyorum" dedi. Sıkel, oglu Kuzey'in 1 yıldır bir kız arkadaşı olduğunu söyleyerek, ilgi çekici cümlelere imza attı: "Kuzey başkasına âşık olunca çok tuhaf hissettim, platoniğe düştüm. Çünkü o bana âşık zannediyordum."
İki erkek çocuğu olan Çağla Şıkel, bu kez kız annesi olmak için yumurtasını dondurduğunu söyledi. Şıkel, ‘'Annelik bana iyi gelen bir şey' dedi.

Eski manken-sunucu Çagla Sıkel, 'Empati'de Ahmet Mümtaz Taylan'ın konuğu oldu. Eski esi Emre Altuğ'dan 2 çocuğu olan Sıkel, yeniden anne olmak istediğini söyledi. Özellikle kız bebek istediğini belirten 45 yasındaki Sıkel, "Yumurtalarımı dondurdum çünkü ailesel erken menopoz durumum olduğu için, varken koyayım dursun dedim ve yaptım. Su an o kadar ilgili değilim annelik için.


EN BÜYÜK KORKUSU

Hayata dair korkularını sıralayan Yeniden anne olmak isterim. Annelik bana iyi gelen bir şey' dedi. Sıkel, 'Kendimi kaybetmekten çok korkuyorum. Uyanık olup, bilincimi kaybetmekten çok korkuyorum" dedi.


Sıkel, oglu Kuzey'in 1 yıldır bir kız arkadaşı olduğunu söyleyerek, ilgi çekici cümlelere imza attı: "Kuzey başkasına âşık olunca çok tuhaf hissettim, platoniğe düştüm. Çünkü o bana âşık zannediyordum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.