Buse Sinem İren'den Çocuklar Duymasın'daki annesi Seda Fettahoğlu hakkında dikkat çeken sözler

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 18.10.2023 - 16:16, Güncelleme: 18.10.2023 - 16:16
 

Buse Sinem İren'den Çocuklar Duymasın'daki annesi Seda Fettahoğlu hakkında dikkat çeken sözler

Buse Sinem İren ile Seda Fettahoğlu Çocuklar Duymasın dizisinde anne-kızı oynamışlardı. Seda Fettahoğlu'nun vefatı sonrası ilk kez konuşan Buse Sinem İren, dikkat çeken ifadeler kullandı.
Çocuklar Duymasın dizisinde rol alan ve buradaki rolüyle tanınan oyuncu ve komedyen Buse Sinem İren, Haberler.com yayınına konuk oldu. Çocuklar Duymasın'da annesini oynayan Seda Fettahoğlu hakkında konuşan Buse Sinem İren, Seda Fettahoğlu vefat ettiği zaman kendisine gelen eleştirilere de şu sözler ile cevap verdi: "Benim için biraz zor oldu. İnsanlar 'dizide anneni oynayan kadın öldü ve hiçbir şey paylaşmadın' dediler. Onda da yargılandım ve linçlendim. Ben ağabeyim ve dayım öldüğünde de paylaşmadım. Seda öldüğünde de paylaşamadım. Çünkü o öyle bir acı değil. Bir tane fotoğraf paylaştığında aşabileceğin bir şey değil. Ben o fotoğrafı paylaşsam ne olur, paylaşmasam ne olur..." "Seda gitmiş yani artık... Dünyada yok ki... Neden paylaşayım? Aşırı üzüldüm. Seda benim annemi oynadı, biz yakın arkadaştık. Sonra işlerimiz farklılaştı, o dönem evliydi görüşemedik. Bir ara birbirimize iş de paslamıştık. Ben sonra onu takip edemedim, o arada da hayat biraz karışmış galiba. Böyle bir karar almış. Bu dünyadan giden insanın arkasından yapılabilecek şey; onun yaptıklarına saygı duymak. Ben Seda'ya sonsuz saygı duyuyorum. Ondan bir sürü de şey öğrendim. Çok sevdiğim bir arkadaşımdı."
Buse Sinem İren ile Seda Fettahoğlu Çocuklar Duymasın dizisinde anne-kızı oynamışlardı. Seda Fettahoğlu'nun vefatı sonrası ilk kez konuşan Buse Sinem İren, dikkat çeken ifadeler kullandı.

Çocuklar Duymasın dizisinde rol alan ve buradaki rolüyle tanınan oyuncu ve komedyen Buse Sinem İren, Haberler.com yayınına konuk oldu. Çocuklar Duymasın'da annesini oynayan Seda Fettahoğlu hakkında konuşan Buse Sinem İren, Seda Fettahoğlu vefat ettiği zaman kendisine gelen eleştirilere de şu sözler ile cevap verdi:

"Benim için biraz zor oldu. İnsanlar 'dizide anneni oynayan kadın öldü ve hiçbir şey paylaşmadın' dediler. Onda da yargılandım ve linçlendim. Ben ağabeyim ve dayım öldüğünde de paylaşmadım. Seda öldüğünde de paylaşamadım. Çünkü o öyle bir acı değil. Bir tane fotoğraf paylaştığında aşabileceğin bir şey değil. Ben o fotoğrafı paylaşsam ne olur, paylaşmasam ne olur..."


" Seda gitmiş yani artık... Dünyada yok ki... Neden paylaşayım? Aşırı üzüldüm. Seda benim annemi oynadı, biz yakın arkadaştık. Sonra işlerimiz farklılaştı, o dönem evliydi görüşemedik. Bir ara birbirimize iş de paslamıştık. Ben sonra onu takip edemedim, o arada da hayat biraz karışmış galiba. Böyle bir karar almış. Bu dünyadan giden insanın arkasından yapılabilecek şey; onun yaptıklarına saygı duymak. Ben Seda'ya sonsuz saygı duyuyorum. Ondan bir sürü de şey öğrendim. Çok sevdiğim bir arkadaşımdı."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.