**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Bunlarda park magandaları

Çevre (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 08.09.2023 - 16:13, Güncelleme: 08.09.2023 - 16:13
 

Bunlarda park magandaları

Şehir merkezindeki otoparklara para vermemek için bilinçsizce yapılan parklar insanlar mağdur ediyor.
Araçların tam çıkış noktasına park eden sürücüler nedeniyle acil durumu olan sürücüler araçlarını kullanamıyor. Düzce’de araç sahiplerinin yaptığı düşüncesizce parklar, diğer araç sürücülerini mağdur ediyor. Otoparklara ücret vermemek için garaj kapıları, engelli rampaları başta olmak üzere gelişi güzel her yere araçlarını park eden sürücüler nedeniyle acil çıkması gereken diğer sürücüler çıkamıyor, hastane, ölüm gibi durumlarda araç sahipleri büyük mağduriyet yaşıyor.  Araç sürücülerinin araçlarını park ederken daha düşünceli olmasını isteyen birçok araç sahibi ise düşüncesizce araçlarını olmadık yerlere bırakıp giden sürücüleri trafik ekiplerine şikayet etmekten bıktıklarını da dile getiriyor.
Şehir merkezindeki otoparklara para vermemek için bilinçsizce yapılan parklar insanlar mağdur ediyor.

Araçların tam çıkış noktasına park eden sürücüler nedeniyle acil durumu olan sürücüler araçlarını kullanamıyor.

Düzce’de araç sahiplerinin yaptığı düşüncesizce parklar, diğer araç sürücülerini mağdur ediyor. Otoparklara ücret vermemek için garaj kapıları, engelli rampaları başta olmak üzere gelişi güzel her yere araçlarını park eden sürücüler nedeniyle acil çıkması gereken diğer sürücüler çıkamıyor, hastane, ölüm gibi durumlarda araç sahipleri büyük mağduriyet yaşıyor. 
Araç sürücülerinin araçlarını park ederken daha düşünceli olmasını isteyen birçok araç sahibi ise düşüncesizce araçlarını olmadık yerlere bırakıp giden sürücüleri trafik ekiplerine şikayet etmekten bıktıklarını da dile getiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.