BUGÜN FINDIK FİYATI PEŞİN 90 TL

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 15.09.2023 - 11:37, Güncelleme: 15.09.2023 - 18:17
 

BUGÜN FINDIK FİYATI PEŞİN 90 TL

Gölyaka Fiskobirlik'te fındık fiyatı peşin para 90 tl.
Geçen hafta TMO’nun 82,5 TL olarak açıkladığı fındık fiyatı bugün Gölyaka Fiskobirliğin yaptığı açıklama ile  biraz da olsa üreticileri sevindirdi. Geçen hafta TMO’nun yaptığı açıklamada fındığı 82,5TL’den alınacağı açıkladı ancak tüccarın alım fiyatını 75 TL’ye kadar düşürmesi üreticileri memnun etmedi. Hayal kırıklığı oluşturan fiyatlardan sonra müjdeli haber Gölyaka Fiskobirlik’ten geldi. Gölyaka Fiskobirlik yaptığı açıklama ile fındığın 90 TL’den alım yapılacağını açıkladı. Gölyaka Fiskobirlik tarafından açıklanan fiyat ise fındığını henüz satmayan üreticiyi mutlu ederken satanlarda ise pişmanlığa neden oldu.
Gölyaka Fiskobirlik'te fındık fiyatı peşin para 90 tl.

Geçen hafta TMO’nun 82,5 TL olarak açıkladığı fındık fiyatı bugün Gölyaka Fiskobirliğin yaptığı açıklama ile  biraz da olsa üreticileri sevindirdi.

Geçen hafta TMO’nun yaptığı açıklamada fındığı 82,5TL’den alınacağı açıkladı ancak tüccarın alım fiyatını 75 TL’ye kadar düşürmesi üreticileri memnun etmedi. Hayal kırıklığı oluşturan fiyatlardan sonra müjdeli haber Gölyaka Fiskobirlik’ten geldi. Gölyaka Fiskobirlik yaptığı açıklama ile fındığın 90 TL’den alım yapılacağını açıkladı.

Gölyaka Fiskobirlik tarafından açıklanan fiyat ise fındığını henüz satmayan üreticiyi mutlu ederken satanlarda ise pişmanlığa neden oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.