Bu okul israf değil mi?

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 24.05.2024 - 11:59, Güncelleme: 24.05.2024 - 12:15
 

Bu okul israf değil mi?

Okullar sığıntı eğitim yapıyor kocaman okul 6 öğrenci için mi açılacak..!
Düzce Bahçeşehir Bölgesinde yapımı tamamlanan Özel Eğitim anaokulu 6 öğrenci için açılmayı bekliyor. Düzce’de Bahçeşehir BİLSEM gibi okullar başka okulların binasında eğitim vermeye çalışırken, 6 öğrenci için açılması planlanan okul kamuoyunun vicdanını sızlatıyor.  Düzce’de milli eğitim anlamında çok güzel işler yapılıyor. Ancak zaman zaman planlama hataları pes dedirtiyor. Özellikle Bahçeşehir Bölgesinde yapımı devam eden Özel Eğitim Anaokulu, şehirde özel minikler için okul yeterliyken yapılması akılları karıştırdı.  Halen Düzce’de özel eğitim anaokulu olarak Körpeşler Mahallesi’nde bulunan anaokulu özel miniklere eğitim vermeye devam ediyor. Düzce’de özel eğitime ihtiyaç duyan anaokulu seviyesindeki bütün miniklerin eğitim alabildiği okulda bu dönem yaklaşık olarak 40’ın üzerinde mezun olacak özel çocuk var. Bu özel miniklerin yerleri boşalacak. Boş olan öğrencilerin yerine yeni özel çocuklar yerleştirilecek. Bahçeşehir’den sadece 11 özel minik var.Yeni yapılan Bahçeşehir Anıtpark’ın hemen karşısındaki okul, 30 özel eğitim anaokulu öğrencisine hizmet verebilecek kapasitede. Ancak Bahçeşehir’de bu dönem eğitim alan 11 özel öğrenci merkezde eğitim alıyor. Bu öğrencilerin ise 5 tanesi de mezun olarak anaokulu eğitimini bitirecek.  Kocaman okul gelecek yıl 6 öğrenci için mi yapıldı? Düzce’de Bahçeşehir BİLSEM, Güzelbahçe Hafız Hasan Şen İmam Hatip Ortaokulu binasında halen eğitim veriyor. Geçtiğimiz yıllarda Dünyanın önemli okullarına öğrenci gönderen, yaptığı çalışmalarla birçok yeni buluşa imza atan ve çocukları bilime ve sanata yönlendiren BİLSEM için yeni bina gereksinimi ortadayken 6 derslikli ve 30 öğrenci kapasiteli okulun neden özel eğitim Anaokulu olarak inşa edildiği ise merak ediliyor.
Okullar sığıntı eğitim yapıyor kocaman okul 6 öğrenci için mi açılacak..!

Düzce Bahçeşehir Bölgesinde yapımı tamamlanan Özel Eğitim anaokulu 6 öğrenci için açılmayı bekliyor. Düzce’de Bahçeşehir BİLSEM gibi okullar başka okulların binasında eğitim vermeye çalışırken, 6 öğrenci için açılması planlanan okul kamuoyunun vicdanını sızlatıyor. 

Düzce’de milli eğitim anlamında çok güzel işler yapılıyor. Ancak zaman zaman planlama hataları pes dedirtiyor. Özellikle Bahçeşehir Bölgesinde yapımı devam eden Özel Eğitim Anaokulu, şehirde özel minikler için okul yeterliyken yapılması akılları karıştırdı. 

Halen Düzce’de özel eğitim anaokulu olarak Körpeşler Mahallesi’nde bulunan anaokulu özel miniklere eğitim vermeye devam ediyor. Düzce’de özel eğitime ihtiyaç duyan anaokulu seviyesindeki bütün miniklerin eğitim alabildiği okulda bu dönem yaklaşık olarak 40’ın üzerinde mezun olacak özel çocuk var.

Bu özel miniklerin yerleri boşalacak. Boş olan öğrencilerin yerine yeni özel çocuklar yerleştirilecek. Bahçeşehir’den sadece 11 özel minik var.Yeni yapılan Bahçeşehir Anıtpark’ın hemen karşısındaki okul, 30 özel eğitim anaokulu öğrencisine hizmet verebilecek kapasitede. Ancak Bahçeşehir’de bu dönem eğitim alan 11 özel öğrenci merkezde eğitim alıyor. Bu öğrencilerin ise 5 tanesi de mezun olarak anaokulu eğitimini bitirecek. 

Kocaman okul gelecek yıl 6 öğrenci için mi yapıldı?
Düzce’de Bahçeşehir BİLSEM, Güzelbahçe Hafız Hasan Şen İmam Hatip Ortaokulu binasında halen eğitim veriyor. Geçtiğimiz yıllarda Dünyanın önemli okullarına öğrenci gönderen, yaptığı çalışmalarla birçok yeni buluşa imza atan ve çocukları bilime ve sanata yönlendiren BİLSEM için yeni bina gereksinimi ortadayken 6 derslikli ve 30 öğrenci kapasiteli okulun neden özel eğitim Anaokulu olarak inşa edildiği ise merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.