Bu nasıl bir algı Diziden Düzce’ye hadsizlik

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 26.12.2023 - 12:20, Güncelleme: 26.12.2023 - 13:02
 

Bu nasıl bir algı Diziden Düzce’ye hadsizlik

Düzce dizilerin vazgeçilmez şehri oldu.
Düzce dizilerin vazgeçilmez şehri oldu. Ancak ATV’de yer alan Düzce konulu haber sahnesi tepkilere neden oldu. Düzce’yi halen eski günlerinde gibi göstermeye çalışan diziye tepki yağdı.Her hafta bir dizide adı ön plana çıkan Düzce ili popülerliğini korumaya devam ediyor. Dizilerde en fazla adı geçen şehir olmaya devam ediyor. Ancak ATV’de yayınlanan dizide Düzce’nin adı bu defa mafya hesaplaşmasının merkezinde gibi bir sahne ile ön plana çıktı.   Dizide Vural Bakırcı isimli karakter eline aldığı tabletinde Düzce’de mafya hesaplaşması haberini okudu. “Düzce’de Mafya Hesaplaşması. Cevher Palancı isimli suç örgütü lideri arabasında kurşunlandı” ifadelerinin yer aldığı görüntülere tepki yağdı. Devamında da  yine Vural Bakırcı’nın kızı rolündeki Bade'nin Düzce’de Mafya Hesaplaşması haberini okuması ekranlarda şaşkınlıkla izlendi. Geçmişte adı bu tip olaylarla çok fazla anılan Düze imaj temizleme çalışmaları yaparak, Türkiye’nin en genç ve hızlı gelişen ili olmaya çalışıyordu. Yapılan olumsuz algı sahneleriyle eski günlerdeki Düzce anımsatılmaya çalışıldığını belirten Düzceliler diziye ve Düzce’nin mafya şehri gibi gösterilmesine tepki gösterdiler. VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
Düzce dizilerin vazgeçilmez şehri oldu.

Düzce dizilerin vazgeçilmez şehri oldu. Ancak ATV’de yer alan Düzce konulu haber sahnesi tepkilere neden oldu. Düzce’yi halen eski günlerinde gibi göstermeye çalışan diziye tepki yağdı.Her hafta bir dizide adı ön plana çıkan Düzce ili popülerliğini korumaya devam ediyor. Dizilerde en fazla adı geçen şehir olmaya devam ediyor. Ancak ATV’de yayınlanan dizide Düzce’nin adı bu defa mafya hesaplaşmasının merkezinde gibi bir sahne ile ön plana çıktı. 

 Dizide Vural Bakırcı isimli karakter eline aldığı tabletinde Düzce’de mafya hesaplaşması haberini okudu. “Düzce’de Mafya Hesaplaşması. Cevher Palancı isimli suç örgütü lideri arabasında kurşunlandı” ifadelerinin yer aldığı görüntülere tepki yağdı. Devamında da  yine Vural Bakırcı’nın kızı rolündeki Bade'nin Düzce’de Mafya Hesaplaşması haberini okuması ekranlarda şaşkınlıkla izlendi.

Geçmişte adı bu tip olaylarla çok fazla anılan Düze imaj temizleme çalışmaları yaparak, Türkiye’nin en genç ve hızlı gelişen ili olmaya çalışıyordu. Yapılan olumsuz algı sahneleriyle eski günlerdeki Düzce anımsatılmaya çalışıldığını belirten Düzceliler diziye ve Düzce’nin mafya şehri gibi gösterilmesine tepki gösterdiler.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Asi
(26.12.2023 14:38 - #391)
Adı çıkmış sekize inmez 7ye
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.