Bu bitkinin suyu CRP'yi diplere çekiyor! İltihabı kökünden söken uzman önerisi

Sağlık (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 04.11.2023 - 13:09, Güncelleme: 04.11.2023 - 13:09
 

Bu bitkinin suyu CRP'yi diplere çekiyor! İltihabı kökünden söken uzman önerisi

Kuru dut suyu vücuttaki iltihabı günden güne azaltıyor. CRP'nin yüksek olması yüksek ateş, halsizlik ve baş ağrısı yapar. Peki iltihabı söken doğal formül ne? İşte yanıtı...
CRP (C-reaktif protein), vücutta inflamasyonun belirlenmesi için kullanılan bir kan testi sonucunda elde edilen bir değerdir. CRP seviyeleri, vücutta meydana gelen inflamasyonun bir göstergesi olarak kullanılır. Bu değerin yüksek olması, pek hoş bir durum değildir. Vücuttaki enfeksiyonun düşük olması, sağlık göstergesidir. İlaç tedavisiyle kontrol altına alınan CRP için bitkisel tedavi yöntemleri de mevcuttur. Özellikle iyi beslenmek, iltihap değerinin düşürülmesi için en önemli noktadır. CRP değerini düşüren, kandaki iltihabı kurutan gıdaları tüketmek kısa sürede kontrol altına almanızı sağlar. İşte CRP'yi düşürmek istiyorsanız içmeniz gereken tek şey... Kuru dut suyu Kuru dutu kaynatıp içmek, iltihabı kısa sürede bitirecektir. Günde 1 bardak kuru dut suyu içerseniz, CRP değerinizde dengeli bir düşüş göreceksiniz. Dut kurusu doğal antibiyotik kaynağıdır. Her gün düzenli olarak dut kurusu tüketmek vücudu iltihap, toksin ve enfeksiyonlardan arındırır.
Kuru dut suyu vücuttaki iltihabı günden güne azaltıyor. CRP'nin yüksek olması yüksek ateş, halsizlik ve baş ağrısı yapar. Peki iltihabı söken doğal formül ne? İşte yanıtı...

CRP (C-reaktif protein), vücutta inflamasyonun belirlenmesi için kullanılan bir kan testi sonucunda elde edilen bir değerdir.

CRP seviyeleri, vücutta meydana gelen inflamasyonun bir göstergesi olarak kullanılır. Bu değerin yüksek olması, pek hoş bir durum değildir.

Vücuttaki enfeksiyonun düşük olması, sağlık göstergesidir.


İlaç tedavisiyle kontrol altına alınan CRP için bitkisel tedavi yöntemleri de mevcuttur. Özellikle iyi beslenmek, iltihap değerinin düşürülmesi için en önemli noktadır.

CRP değerini düşüren, kandaki iltihabı kurutan gıdaları tüketmek kısa sürede kontrol altına almanızı sağlar.

İşte CRP'yi düşürmek istiyorsanız içmeniz gereken tek şey...

Kuru dut suyu


Kuru dutu kaynatıp içmek, iltihabı kısa sürede bitirecektir.

Günde 1 bardak kuru dut suyu içerseniz, CRP değerinizde dengeli bir düşüş göreceksiniz.

Dut kurusu doğal antibiyotik kaynağıdır. Her gün düzenli olarak dut kurusu tüketmek vücudu iltihap, toksin ve enfeksiyonlardan arındırır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.