Bruce Willis'in eşi Emma Heming'den tepki: Bu manşetleri durdurun

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 04.03.2024 - 13:53, Güncelleme: 04.03.2024 - 13:53
 

Bruce Willis'in eşi Emma Heming'den tepki: Bu manşetleri durdurun

Emma Heming bir süredir demans ve afazi hastalığı ile mücadele eden eşi Bruce Willis hakkında çıkan haberlere isyan etti. Gazete manşetlerini yalanlayan Bruce Willis'in eşi Emma Heming, "Kocamda neşe kalmadığı yalan" diyerek tepkisini dile getirdi.
Bir dönem aksiyon filmlerinin aranan isimlerinden olan Bruce Willis'e afazi ve demans teşhisi konuldu. Ekranlardan elini eteğini çekmek durumunda kalan Bruce Willis magazinden uzak sade bir yaşam sürmeye başladı. Hafta sonu gazete manşetlerinde "Bruce Willis'in artık neşesi kalmadı" şeklinde atılan manşetler Emma Heming'i rahatsız etti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan ünlü aktör Willis'in eşi Emma Heming, şu ifadelere yer verdi: "Pazar sabahı ve ben sinirliyim. Az önce internette tıklama tuzağına düştüm. Sadece kaydırıp kendi işime bakıyordum ve kendi ailemle ilgili bir manşet gördüm. Başlık aslında kocamda artık neşe kalmadığını söylüyor. Şimdi size şunu söyleyebilirim ki bu, gerçeklerden çok uzak bir ifade... İnsanları korkutmayı durdurmak için topluma ve bu aptal manşetleri yazan kişilere ihtiyacım var. İnsanları, bir tür nöro-bilişsel hastalık tanısı konduktan sonra 'İşte bu' diye düşünmeleri için korkutmayı bırakın. Hepsi bu. Hadi bitirelim. Burada görülecek başka bir şey yok. Durum bunun tam tersi, tamam mı?"
Emma Heming bir süredir demans ve afazi hastalığı ile mücadele eden eşi Bruce Willis hakkında çıkan haberlere isyan etti. Gazete manşetlerini yalanlayan Bruce Willis'in eşi Emma Heming, "Kocamda neşe kalmadığı yalan" diyerek tepkisini dile getirdi.

Bir dönem aksiyon filmlerinin aranan isimlerinden olan Bruce Willis'e afazi ve demans teşhisi konuldu. Ekranlardan elini eteğini çekmek durumunda kalan Bruce Willis magazinden uzak sade bir yaşam sürmeye başladı.


Hafta sonu gazete manşetlerinde "Bruce Willis'in artık neşesi kalmadı" şeklinde atılan manşetler Emma Heming'i rahatsız etti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan ünlü aktör Willis'in eşi Emma Heming, şu ifadelere yer verdi:

"Pazar sabahı ve ben sinirliyim. Az önce internette tıklama tuzağına düştüm. Sadece kaydırıp kendi işime bakıyordum ve kendi ailemle ilgili bir manşet gördüm. Başlık aslında kocamda artık neşe kalmadığını söylüyor. Şimdi size şunu söyleyebilirim ki bu, gerçeklerden çok uzak bir ifade...


İnsanları korkutmayı durdurmak için topluma ve bu aptal manşetleri yazan kişilere ihtiyacım var. İnsanları, bir tür nöro-bilişsel hastalık tanısı konduktan sonra 'İşte bu' diye düşünmeleri için korkutmayı bırakın. Hepsi bu. Hadi bitirelim. Burada görülecek başka bir şey yok. Durum bunun tam tersi, tamam mı?"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.