Bolu Dağı’nda kar ve sis etkili oluyor

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.01.2024 - 09:34, Güncelleme: 21.01.2024 - 09:34
 

Bolu Dağı’nda kar ve sis etkili oluyor

Türkiye’nin en önemli geçiş güzergahlarından birisi olan Bolu Dağı’nda kar yağışı ve sis etkili oluyor.
Bakacak ve Karanlıkdere mevkilerinde sis sebebi ile görüş 20 metreye kadar düştü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan uyarının ardından Düzce’nin yüksek kesimleri başta olmak üzere Bolu Dağı’nda da kar yağışı başladı. Kar yağışı kısa sürede yol kenarlarını beyaza bürüdü. Karayolları ekipleri bölgede kar yağışına karşı önlemlerini alırken, Bakacak ve Karanlıkdere mevkilerinde sis sebebi ile görüş 20 metreye kadar düştü.  
Türkiye’nin en önemli geçiş güzergahlarından birisi olan Bolu Dağı’nda kar yağışı ve sis etkili oluyor.

Bakacak ve Karanlıkdere mevkilerinde sis sebebi ile görüş 20 metreye kadar düştü.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan uyarının ardından Düzce’nin yüksek kesimleri başta olmak üzere Bolu Dağı’nda da kar yağışı başladı. Kar yağışı kısa sürede yol kenarlarını beyaza bürüdü.

Karayolları ekipleri bölgede kar yağışına karşı önlemlerini alırken, Bakacak ve Karanlıkdere mevkilerinde sis sebebi ile görüş 20 metreye kadar düştü.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.