Bölge trafik ekiplerinden alkollü sürücülere geçit yok

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 01.01.2024 - 03:01, Güncelleme: 01.01.2024 - 03:19
 

Bölge trafik ekiplerinden alkollü sürücülere geçit yok

Yılbaşı kutlamalarının hüzne dönüşmemesi için denetimlerini artıran Bölge Trafik Ekipleri, kutlamalara erken başlayan sürücülerin kabusu oldu.
Türkiye’nin en önemli karayolu geçişinde görev yapan ekipler, şartlı tahliye olan ve Yılbaşi kutlamalarına erken başlayarak alkollü direksiyona geçen bir sürücüyü ve araçta bulunanlara cezai işlem uyguladı.  Yılbaşı kutlamalarının trafikte olumsuzluklara neden olmaması için Türkiye’nin en önemli karayolu geçişi olan Bolu Dağı’nda görev yapan Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, denetimlerini artırdı. Avrupa ile Anadolu’yu birbirine bağlayan en önemli karayolunda yılbaşı kutlamasını bahane ederek alkol alan ve direksiyona geçen sürücülere göz açtırmayan ekipler, Bolu’da kutlama yaparak Düzce’ye yola çıkan Cihan ç.’nin kullandığı 34 HNZ 586 plakalı aracı durdurdu. Alkol muayenesi yapmak isteyen polislere hakaret eden ve alkol metreyi üflememek için direnen sürücüye polis ekipleri defalarca uyarıda bulunmasına rağmen direnen sürücü ve araçta bulunan 2 kişiyi araçtan zorla indiren ekipler, Cihan Ç.’yi ve diğer 2 kişiyi gözaltına aldı.
Yılbaşı kutlamalarının hüzne dönüşmemesi için denetimlerini artıran Bölge Trafik Ekipleri, kutlamalara erken başlayan sürücülerin kabusu oldu.

Türkiye’nin en önemli karayolu geçişinde görev yapan ekipler, şartlı tahliye olan ve Yılbaşi kutlamalarına erken başlayarak alkollü direksiyona geçen bir sürücüyü ve araçta bulunanlara cezai işlem uyguladı. 

Yılbaşı kutlamalarının trafikte olumsuzluklara neden olmaması için Türkiye’nin en önemli karayolu geçişi olan Bolu Dağı’nda görev yapan Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, denetimlerini artırdı.

Avrupa ile Anadolu’yu birbirine bağlayan en önemli karayolunda yılbaşı kutlamasını bahane ederek alkol alan ve direksiyona geçen sürücülere göz açtırmayan ekipler, Bolu’da kutlama yaparak Düzce’ye yola çıkan Cihan ç.’nin kullandığı 34 HNZ 586 plakalı aracı durdurdu. Alkol muayenesi yapmak isteyen polislere hakaret eden ve alkol metreyi üflememek için direnen sürücüye polis ekipleri defalarca uyarıda bulunmasına rağmen direnen sürücü ve araçta bulunan 2 kişiyi araçtan zorla indiren ekipler, Cihan Ç.’yi ve diğer 2 kişiyi gözaltına aldı.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.