BM'den İsrail'in katliamlarına tepki... Kara listeye alındı!

Dünya (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 07.06.2024 - 13:16, Güncelleme: 07.06.2024 - 13:16
 

BM'den İsrail'in katliamlarına tepki... Kara listeye alındı!

Gazze'de kadın, çocuk ve yaşlı demeden aylardır saldırılarını sürdüren ve 36 binden fazla Filistinliyi katleden soykırımcı İsrail devleti, Birleşmiş Milletler'in kara listesine girdi.
Soykırımcı İsrail devleti, BM'nin "çatışma bölgelerinde çocuklara zarar veren ülke ve gruplar listesine" girdi. BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail'i "çatışma bölgelerindeki çocuklara zarar veren ülke ve örgütlerin" yer aldığı kara listeye dahil etmeye karar verdiğini belirtti. BM Genel Sekreteri Guterres'i bu adımdan vazgeçmeye ikna etmeye yönelik tüm çabaları başarısızlıkla sonuçlandığı bildirilen İsrail, gelecek hafta yayınlanacak kara listede yer alacak. İSRAİL HER 10 DAKİKADA BİR ÇOCUK KATLEDİYOR! Soykırımcı İsrail'in 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 15 bin 328'i çocuk, 10 bin 171'i kadın olmak üzere 36 bin 586 Filistinli öldürüldü, 83 bin 74 kişi yaralandı. BM raporlarına göre, Gazze'de her 10 dakikada bir çocuk ya öldürülüyor ya da yaralanıyor. Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi, 3 Haziran'da yaptığı açıklamada, Gazze'de 3 bin 500 çocuğun açlık nedeniyle ölümle yüzyüze olduğunu duyurmuştu.
Gazze'de kadın, çocuk ve yaşlı demeden aylardır saldırılarını sürdüren ve 36 binden fazla Filistinliyi katleden soykırımcı İsrail devleti, Birleşmiş Milletler'in kara listesine girdi.

Soykırımcı İsrail devleti, BM'nin "çatışma bölgelerinde çocuklara zarar veren ülke ve gruplar listesine" girdi.

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail'i "çatışma bölgelerindeki çocuklara zarar veren ülke ve örgütlerin" yer aldığı kara listeye dahil etmeye karar verdiğini belirtti.


BM Genel Sekreteri Guterres'i bu adımdan vazgeçmeye ikna etmeye yönelik tüm çabaları başarısızlıkla sonuçlandığı bildirilen İsrail, gelecek hafta yayınlanacak kara listede yer alacak.

İSRAİL HER 10 DAKİKADA BİR ÇOCUK KATLEDİYOR!
Soykırımcı İsrail'in 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 15 bin 328'i çocuk, 10 bin 171'i kadın olmak üzere 36 bin 586 Filistinli öldürüldü, 83 bin 74 kişi yaralandı.


BM raporlarına göre, Gazze'de her 10 dakikada bir çocuk ya öldürülüyor ya da yaralanıyor.

Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi, 3 Haziran'da yaptığı açıklamada, Gazze'de 3 bin 500 çocuğun açlık nedeniyle ölümle yüzyüze olduğunu duyurmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.