Bisiklet önde koyunlar arkada şehir gezisi

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 28.03.2024 - 14:59, Güncelleme: 28.03.2024 - 15:01
 

Bisiklet önde koyunlar arkada şehir gezisi

Şehir merkezinde bisikletli küçük çobanın arkasında koşan koyunlar, renkli görüntüler oluşturdu.
Bisikletiyle koyunların önünde giden küçük çocuk, koyunların kendisine yetişmek için koşmasını ise cep telefonu ile görüntülemeyi de ihmal etmedi.Düzce’nin Cedidiye Mahallesi Bilge sokakta yaşanan renkli olayda, küçük bir çocuk bisikletiyle gide4rken peşinde ise iki koyun çocuğu takip etti. Çevrede bulunan vatandaşların kayda aldığı görüntülerde koyunların önünde bisiklet süren çocuğa yetişmek için koşmaları, izleyenleri gülümsetirken, koyunların bisikletli çocuğa yetişmek için koşması ise renkli görüntüler oluşturdu. Bisikletiyle koyunların önünde giden minik çocuk koyunların kendisine yetişmek için koşmalarını ise cep telefonu ile görüntülemeye çalıştı. VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
Şehir merkezinde bisikletli küçük çobanın arkasında koşan koyunlar, renkli görüntüler oluşturdu.

Bisikletiyle koyunların önünde giden küçük çocuk, koyunların kendisine yetişmek için koşmasını ise cep telefonu ile görüntülemeyi de ihmal etmedi.Düzce’nin Cedidiye Mahallesi Bilge sokakta yaşanan renkli olayda, küçük bir çocuk bisikletiyle gide4rken peşinde ise iki koyun çocuğu takip etti. Çevrede bulunan vatandaşların kayda aldığı görüntülerde koyunların önünde bisiklet süren çocuğa yetişmek için koşmaları, izleyenleri gülümsetirken, koyunların bisikletli çocuğa yetişmek için koşması ise renkli görüntüler oluşturdu. Bisikletiyle koyunların önünde giden minik çocuk koyunların kendisine yetişmek için koşmalarını ise cep telefonu ile görüntülemeye çalıştı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.