Birol Şahin katliama sessiz kalmadı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 22.12.2023 - 12:18, Güncelleme: 22.12.2023 - 12:18
 

Birol Şahin katliama sessiz kalmadı

İsrail'in 7 Ekim'de Gazze'ye baslattiğı katliam ve soykırıma Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, sessiz kalmadı.
Kaynaşlı Belediye Başkanı Şahin, Filistin'e destek vermek için Belediye binasına Filistin Bayrağı astı. İsrail’in siyonist politikasında tüm dünyanın gözü önünde Filistin’e uyguladığı soykırımda hastaneleri, okullari, mülteci kamplarıni bombalayarak başta çocuk, kadın ve yaşlı olmak üzere toplam 53 bin 320 bin masum sivil şehit oldu, yüzbinlerce kişi de yaralandı.İsrail’in her geçen gün saldırılarının dozunu arttırdığı katliamda basta Türkiye olmak üzere tüm İslam Ülkelerinden Siyonist İsrail’e tepki sesleri yükselmeye devam ediyor.Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin de Belediye hizmet binasına astırdığı Türk ve Filistin bayrakları ile Filistin halkına destek verdi.
İsrail'in 7 Ekim'de Gazze'ye baslattiğı katliam ve soykırıma Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, sessiz kalmadı.

Kaynaşlı Belediye Başkanı Şahin, Filistin'e destek vermek için Belediye binasına Filistin Bayrağı astı.

İsrail’in siyonist politikasında tüm dünyanın gözü önünde Filistin’e uyguladığı soykırımda hastaneleri, okullari, mülteci kamplarıni bombalayarak başta çocuk, kadın ve yaşlı olmak üzere toplam 53 bin 320 bin masum sivil şehit oldu, yüzbinlerce kişi de yaralandı.İsrail’in her geçen gün saldırılarının dozunu arttırdığı katliamda basta Türkiye olmak üzere tüm İslam Ülkelerinden Siyonist İsrail’e tepki sesleri yükselmeye devam ediyor. Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin de Belediye hizmet binasına astırdığı Türk ve Filistin bayrakları ile Filistin halkına destek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.