Bircan Bali ünlü iş insanıyla aşkını ilan etti!

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 22.01.2024 - 11:26, Güncelleme: 22.01.2024 - 11:26
 

Bircan Bali ünlü iş insanıyla aşkını ilan etti!

Bircan Bali'yle Gökhan Göz yeni bir aşka adım attılar. Bircan Bali sevgilisi Gökhan Göz'le olan ilişkilerini, sosyal medyadan takipçilerine duyurdu.
Magazin programlarında yaptığı yorumculuk ve sunuculukla tanınan Bircan Bali, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü isimlerin modacılığını yapan Gülşah Saraçoğlu ve oyuncu Serra Tokdemir ile daha önce adı yan yana geçen Gökhan Göz ile Bircan Bali yeni bir aşka yelken açtı. AŞKLARINI İLAN ETTİLER Daha önce Şenol İpek ve avukat Ömer Gezen ile birer evlilik yaşayan magazin yorumcusu ve sunucu Bircan Bali, Instagram hesabından Cengiz Kurtoğlu'nun Duyanlara Duymayanlara şarkısını açarak aşkını takipçilerine ilan etti. İşte Bircan Bali ile Gökhan Göz'den gelen ilk fotoğraf!
Bircan Bali'yle Gökhan Göz yeni bir aşka adım attılar. Bircan Bali sevgilisi Gökhan Göz'le olan ilişkilerini, sosyal medyadan takipçilerine duyurdu.

Magazin programlarında yaptığı yorumculuk ve sunuculukla tanınan Bircan Bali, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü isimlerin modacılığını yapan Gülşah Saraçoğlu ve oyuncu Serra Tokdemir ile daha önce adı yan yana geçen Gökhan Göz ile Bircan Bali yeni bir aşka yelken açtı.

AŞKLARINI İLAN ETTİLER


Daha önce Şenol İpek ve avukat Ömer Gezen ile birer evlilik yaşayan magazin yorumcusu ve sunucu Bircan Bali, Instagram hesabından Cengiz Kurtoğlu'nun Duyanlara Duymayanlara şarkısını açarak aşkını takipçilerine ilan etti.

İşte Bircan Bali ile Gökhan Göz'den gelen ilk fotoğraf!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.