Bilek güreşinde dünya 3. oldu

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2023 - 16:59, Güncelleme: 01.11.2023 - 16:59
 

Bilek güreşinde dünya 3. oldu

Düzce Üniversitesi öğrencisi Burak Deniz, bilek güreşi müsabakalarında üçüncü olarak bronz madalya kazandı.
Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Burak Deniz, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da düzenlenen 2023 World Combat Games Bilek Güreşi Müsabakalarında üçüncü olarak bronz madalya kazandı. 90 kiloda, Dünya Mücadele Oyunlarında rakiplerini çetin mücadeleler sonunda geride bırakan Deniz, Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkemizi ve Düzce Üniversitesi’ni gururlandırdı.
Düzce Üniversitesi öğrencisi Burak Deniz, bilek güreşi müsabakalarında üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Burak Deniz, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da düzenlenen 202 3 World Combat Games Bilek Güreşi Müsabakalarında üçüncü olarak bronz madalya kazandı. 90 kiloda, Dünya Mücadele Oyunlarında rakiplerini çetin mücadeleler sonunda geride bırakan Deniz, Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkemizi ve Düzce Üniversitesi’ni gururlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.