“Beyaz Önlük Giyme Töreni” gerçekleştirildi

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2023 - 18:14, Güncelleme: 20.12.2023 - 18:14
 

“Beyaz Önlük Giyme Töreni” gerçekleştirildi

Düzce Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü tarafından düzenlenen “Beyaz Önlük Giyme Töreni” gerçekleştirildi.
Kutadgu Bilig Konferans Salonu’nda ki programa; Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Duygu Ekinci, Araştırma Dekanı Prof. Dr. Emine Tekin ile Düzce Üniversitesi akademik personeli, öğrencileri ve aileleri katıldı.Düzce Üniversitesi Kimya Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mecit Aksu, “Sizlere Kimya’yı sevdirmek ve bu yıl ikincisini düzenlediğimiz bu töreni geleneksel hale getirmek için çalışıyoruz. Sizler ülkemiz kimya sanayisine uzun yıllar hizmet edecek ve dünya sıralamalarında hızla yükselmemizi sağlayacak Kimyagerler olacaksınız. Bizler de sizlerle gurur duyacağız” şeklinde konuştu.Dekan Duygu Ekinci ise “Hayatımızın her anına dokunan Kimya’yı ve özellikle Düzce Üniversitesi’ni seçtiğiniz için teşekkür ederim. Üniversite ve meslek hayatınızda başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.Program, Düzce Üniversitesi Kimya Bölümü öğrencilerine bölüm akademisyenleri tarafından beyaz önlüklerinin giydirilmesiyle sona erdi.
Düzce Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü tarafından düzenlenen “Beyaz Önlük Giyme Töreni” gerçekleştirildi.

Kutadgu Bilig Konferans Salonu’nda ki programa; Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Duygu Ekinci, Araştırma Dekanı Prof. Dr. Emine Tekin ile Düzce Üniversitesi akademik personeli, öğrencileri ve aileleri katıldı. Düzce Üniversitesi Kimya Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mecit Aksu, “Sizlere Kimya’yı sevdirmek ve bu yıl ikincisini düzenlediğimiz bu töreni geleneksel hale getirmek için çalışıyoruz.

Sizler ülkemiz kimya sanayisine uzun yıllar hizmet edecek ve dünya sıralamalarında hızla yükselmemizi sağlayacak Kimyagerler olacaksınız. Bizler de sizlerle gurur duyacağız” şeklinde konuştu.Dekan Duygu Ekinci ise “Hayatımızın her anına dokunan Kimya’yı ve özellikle Düzce Üniversitesi’ni seçtiğiniz için teşekkür ederim. Üniversite ve meslek hayatınızda başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.Program, Düzce Üniversitesi Kimya Bölümü öğrencilerine bölüm akademisyenleri tarafından beyaz önlüklerinin giydirilmesiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.