Başka hastalara umut olacak

Yaşam (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 10.08.2023 - 15:22, Güncelleme: 10.08.2023 - 15:25
 

Başka hastalara umut olacak

Genç gazeteci Serpil Yıldırım geçirdiği beyin kanaması sonucu kaldırıldığı hastanede yoğun bakımda hayatını kaybetti. Duyarlı genç gazeteci organlarıyla başka insanlara hayat olacak.
Düzce’de yerel kanallarda bir süre görev yaptıktan sona İstanbul’daki çeşitli kanallarda çalışan ve son olarak TV100’de ana kumandadan sorumlu olan Serpil Yıldırım’dan üzücü haber geldi. Kanalda çalıştığı sırada rahatsızlanan ve mesai arkadaşları tarafından çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Yıldırım, 10 günlük hayat mücadelesini kaybetti. Sabah saatlerinde doktorlar tarafından ailesine beyin ölümünün gerçekleştiği bildirilen 37 yaşındaki Serpil Yıldırım’ın organ bağışçısı olması dolayısıyla organlarının bağış bekleyen birçok hastaya umut olacağı öğrenildi. Organ bağışı ile ilgili sürecin tamamlanmasının ardından Yıldırım’ın memleketi Düzce’de toprağa verileceği de öğrenildi.
Genç gazeteci Serpil Yıldırım geçirdiği beyin kanaması sonucu kaldırıldığı hastanede yoğun bakımda hayatını kaybetti. Duyarlı genç gazeteci organlarıyla başka insanlara hayat olacak.

Düzce’de yerel kanallarda bir süre görev yaptıktan sona İstanbul’daki çeşitli kanallarda çalışan ve son olarak TV100’de ana kumandadan sorumlu olan Serpil Yıldırım’dan üzücü haber geldi. Kanalda çalıştığı sırada rahatsızlanan ve mesai arkadaşları tarafından çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Yıldırım, 10 günlük hayat mücadelesini kaybetti. Sabah saatlerinde doktorlar tarafından ailesine beyin ölümünün gerçekleştiği bildirilen 37 yaşındaki Serpil Yıldırım’ın organ bağışçısı olması dolayısıyla organlarının bağış bekleyen birçok hastaya umut olacağı öğrenildi.

Organ bağışı ile ilgili sürecin tamamlanmasının ardından Yıldırım’ın memleketi Düzce’de toprağa verileceği de öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.