Banu Parlak'tan gözaltına Dilan Polat hakkında şoke eden sözler! "Gördük paranın nereden geldiğini"

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 01.11.2023 - 11:21, Güncelleme: 01.11.2023 - 11:21
 

Banu Parlak'tan gözaltına Dilan Polat hakkında şoke eden sözler! "Gördük paranın nereden geldiğini"

Banu Parlak daha önce güzellik merkezini kurşunlattığı iddiasında bulunduğu Banu Parlak ve eşi Engin Polat hakkında konuştu. Banu Parlak gözaltına alınan Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında şoke eden ifadeler kullandı.
Dilan Polat ve Engin Polat çifti gerçekleştirilen soruşturma kapsamında gözaltına alındılar. Emniyetteki işlemleri devam eden Dilan Polat ve Engin Polat hakkında daha önce Banu Parlak, güzellik merkezini kurşunlattıkları iddiasında bulunmuştu. Yaşanan gözaltı gelişmesi sonrası Banu Parlak'tan, çok konuşulacak bir yazılı açıklama geldi. Banu Parlak'tan gözaltına alınan Dilan Polat hakkında şoke eden sözler Güzellik sektörü ciddi bir darbe aldı sayenizde ticari itibarlarımızı zedelendi. İşlerimiz aksadı, biz bu sektörde böyle bir para yok dedikçe, siz salaksanız biz ne yapalım dediniz. Gördük paranın nereden geldiğini. Koca koca açılışlar yaptınız, lüks hayatınızı gösterdiniz ki bak bu sektörde böyle para var sizde girini empoze etmek etmek için garibim insanlar da inandı, sandılar ki biz de böyle kazanacağız. Dürüstçe helalinden paramızı kazanmaya çalışıyoruz, sektörümüzden kirli ellerinizi çekin lütfen. İnsanların güzellik merkezlerine olan güvenini zedelediniz! Buna izin vermeyeceğim! Sayenizde hepimiz zan altında kaldık. Hepimiz, sizin gibiyiz sandı insanlar. Her ürün çıkarana, sizin gibi mi yapıyorlar diye şüpheyle baktılar, artık çekin elinizi! "Bir insan gözaltına alınırken bile çocuğunu nasıl kullanır ya, o an nasıl aklına gelir o story çekmek. Allah yukarıda. Yine de üzüldüm çocuğa, Şule gitti, anne gitti. Bu çocukta oluşacak travmayı keşke benim düşündüğüm kadar düşünseydin. Çocuklar için çalışıyorum deyip kendini kandırdığının ispatıdır bu. Hiçbir çocuk ailesinden para istemez, tek istedikleri sevgi ve huzurdur. Siz kendi hırsınızdan yaptınız tüm bunları. Umarım evlatları daha fazla etkilenmez. Bunu can-ı gönülden diliyorum bir anne olarak. İnsanın kendine yaptığını başka kimse yapamazmış. Rabbim herkese hak ettiğini versin ama keşke bu esnada çocuklara bir şey olmasa."
Banu Parlak daha önce güzellik merkezini kurşunlattığı iddiasında bulunduğu Banu Parlak ve eşi Engin Polat hakkında konuştu. Banu Parlak gözaltına alınan Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında şoke eden ifadeler kullandı.

Dilan Polat ve Engin Polat çifti gerçekleştirilen soruşturma kapsamında gözaltına alındılar. Emniyetteki işlemleri devam eden Dilan Polat ve Engin Polat hakkında daha önce Banu Parlak, güzellik merkezini kurşunlattıkları iddiasında bulunmuştu. Yaşanan gözaltı gelişmesi sonrası Banu Parlak'tan, çok konuşulacak bir yazılı açıklama geldi.

Banu Parlak'tan gözaltına alınan Dilan Polat hakkında şoke eden sözler

Güzellik sektörü ciddi bir darbe aldı sayenizde ticari itibarlarımızı zedelendi. İşlerimiz aksadı, biz bu sektörde böyle bir para yok dedikçe, siz salaksanız biz ne yapalım dediniz. Gördük paranın nereden geldiğini.

Koca koca açılışlar yaptınız, lüks hayatınızı gösterdiniz ki bak bu sektörde böyle para var sizde girini empoze etmek etmek için garibim insanlar da inandı, sandılar ki biz de böyle kazanacağız. Dürüstçe helalinden paramızı kazanmaya çalışıyoruz, sektörümüzden kirli ellerinizi çekin lütfen. İnsanların güzellik merkezlerine olan güvenini zedelediniz!

Buna izin vermeyeceğim! Sayenizde hepimiz zan altında kaldık. Hepimiz, sizin gibiyiz sandı insanlar. Her ürün çıkarana, sizin gibi mi yapıyorlar diye şüpheyle baktılar, artık çekin elinizi!


"Bir insan gözaltına alınırken bile çocuğunu nasıl kullanır ya, o an nasıl aklına gelir o story çekmek. Allah yukarıda. Yine de üzüldüm çocuğa, Şule gitti, anne gitti. Bu çocukta oluşacak travmayı keşke benim düşündüğüm kadar düşünseydin. Çocuklar için çalışıyorum deyip kendini kandırdığının ispatıdır bu. Hiçbir çocuk ailesinden para istemez, tek istedikleri sevgi ve huzurdur. Siz kendi hırsınızdan yaptınız tüm bunları. Umarım evlatları daha fazla etkilenmez. Bunu can-ı gönülden diliyorum bir anne olarak. İnsanın kendine yaptığını başka kimse yapamazmış. Rabbim herkese hak ettiğini versin ama keşke bu esnada çocuklara bir şey olmasa."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.