**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

BAMYAD’dan örnek proje Güç Birliği İle Daha Güçlü STK’lar

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 14.10.2023 - 12:29, Güncelleme: 14.10.2023 - 12:29
 

BAMYAD’dan örnek proje Güç Birliği İle Daha Güçlü STK’lar

Düzce Bağımlıklıkla Müdcadele Arama Kurtarma ve Yardımlaşma Derneği (BAMYAD) örnek olacak projeye imza attı.
Düzce’deki Sivil Toplum Örgütleri ile işbirliği yapılması ve daha güçlü STK’ların oluşması için güç birliği için harekete geçen BAMYAD, dernek binasında STK’ları ağırlıyor. BAMYAD Başkanı Nagehan Yavuz, misafir ettiği STK temsilcilerine de fidan ve Çilimli’de yetişen siyah pirinç hediye ediyor.  Düzce’de hem bağımlılıkla mücadele eden aynı zamanda ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırırken deprem bölgesinde olan şehirde yaşanabilecek afet durumlarında arama kurtarma çalışmalarını sürdürebilmek için bünyesinde arama kurtarma ekibi kuran BAMYAD, örnek STK Dayanışmasına imza atıyor. Bu çerçevede dernek merkezinde STK’ları dernek binasında ağırlayan BAMYAD, karşılıklı proje geliştirme, projelerde işbirliği ve Düzce’nin tanıtımı için yapılabilecek çalışmalar hakkında da istişareler yapıyor. Daha yeni başlayan proje çerçevesinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremde afetzedelerin enkazlardan kurtarılması çalışmalarında önemli rol oynayan Düzce 99ake Arama Kurtarma Derneği ve Düzce Musiki Derneği BAMYAD’ın misafiri oldu. Karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı toplantılar sonrasında Dernek başkanlarına BAMYAD Başkanı Nagehan Yavuz tarafından Düzce orman İşletme Müdürlüğü Pınar Orman İşletme Şefliği tarafından üretilen fidanlar ve Çilimli Belediyesi tarafından Türkiye’de sadece Çilimli’de üretilen siyah pirinç verildi.  Proje ile ilgili konulan BAMYAD Başkanı Nagehan Yavuz; “Düzce’de çok güçlü bir STK oluşumu var. Ancak STK2lar bir araya gelip bir çalışma yapmadılar. Bşizde BAMYAD olarak ‘Bir elin nesi var iki elin sesi var’ atasözünden hareketle hem Düzce’deki STK’ların daha güçlenmesi için ve bir araya gelerek şehrin katma değerini artırmak için çalışma başlattık. Hem STK’lar olarak tanışalım hem birlikte ne gibi projeleri hayata geçirebilirizi görüşelim diyerek derneğimizde diğer STK2ları ağırlamaya başladık. İşbirtliği güç birliği modeli ile birlikte çok daha güçlü STK yapısını oluşturabileceğimiz de bu toplantılarda görmüş olduk. Davetimize icabet eden arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Projemiz çerçevesinde diğer STK’ları da ağırlayacağız” dedi.  Proje çerçevesinde her akşam Düzce’deki bir STK’nın katılımıyla devam edecek.
Düzce Bağımlıklıkla Müdcadele Arama Kurtarma ve Yardımlaşma Derneği (BAMYAD) örnek olacak projeye imza attı.

Düzce’deki Sivil Toplum Örgütleri ile birliği yapılması ve daha güçlü STK’ların oluşması için güç birliği için harekete geçen BAMYAD, dernek binasında STK’ları ağırlıyor. BAMYAD Başkanı Nagehan Yavuz, misafir ettiği STK temsilcilerine de fidan ve Çilimli’de yetişen siyah pirinç hediye ediyor. 

Düzce’de hem bağımlılıkla mücadele eden aynı zamanda ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırırken deprem bölgesinde olan şehirde yaşanabilecek afet durumlarında arama kurtarma çalışmalarını sürdürebilmek için bünyesinde arama kurtarma ekibi kuran BAMYAD, örnek STK Dayanışmasına imza atıyor. Bu çerçevede dernek merkezinde STK’ları dernek binasında ağırlayan BAMYAD, karşılıklı proje geliştirme, projelerde iş birliği ve Düzce’nin tanıtımı için yapılabilecek çalışmalar hakkında da istişareler yapıyor. Daha yeni başlayan proje çerçevesinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremde afetzedelerin enkazlardan kurtarılması çalışmalarında önemli rol oynayan Düzce 99ake Arama Kurtarma Derneği ve Düzce Musiki Derneği BAMYAD’ın misafiri oldu. Karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı toplantılar sonrasında Dernek başkanlarına BAMYAD Başkanı Nagehan Yavuz tarafından Düzce orman İşletme Müdürlüğü Pınar Orman İşletme Şefliği tarafından üretilen fidanlar ve Çilimli Belediyesi tarafından Türkiye’de sadece Çilimli’de üretilen siyah pirinç verildi. 

Proje ile ilgili konulan BAMYAD Başkanı Nagehan Yavuz; “Düzce’de çok güçlü bir STK oluşumu var. Ancak STK2lar bir araya gelip bir çalışma yapmadılar. Bşizde BAMYAD olarak ‘Bir elin nesi var iki elin sesi var’ atasözünden hareketle hem Düzce’deki STK’ların daha güçlenmesi için ve bir araya gelerek şehrin katma değerini artırmak için çalışma başlattık. Hem STK’lar olarak tanışalım hem birlikte ne gibi projeleri hayata geçirebilirizi görüşelim diyerek derneğimizde diğer STK2ları ağırlamaya başladık. İşbirtliği güç birliği modeli ile birlikte çok daha güçlü STK yapısını oluşturabileceğimiz de bu toplantılarda görmüş olduk. Davetimize icabet eden arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Projemiz çerçevesinde diğer STK’ları da ağırlayacağız” dedi. 
Proje çerçevesinde her akşam Düzce’deki bir STK’nın katılımıyla devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.