BAMYAD’dan başarılı üyelere ve destekçilerine anlamlı teşekkür

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 05.11.2023 - 14:28, Güncelleme: 05.11.2023 - 14:31
 

BAMYAD’dan başarılı üyelere ve destekçilerine anlamlı teşekkür

Bağımlılıkla Mücadele Yardımlaşma ve Arama Kurtarma Derneği düzenlediği organizasyon ile başarılı üyelerine ve destekçilerine teşekkür etti.
Düzce’de her türlü bağımlılıkla mücadele ederken aynı zamanda yardıma ihtiyacı olanlara yardımları ulaştıran ve aynı zamanda deprem kuşağında yer alan şehirde profesyonel ekiplerden kurulu arama kurtarma ekipleriyle de afet anlarında ilk müdahaleyi yapacak ekipleri bünyesinde barındıran BAMYAD, ilkleri yapmaya devam ediyor. Bu çerçevede 3 farklı ancak önemli ekiplerle Düzcelilerin her türlü yanında olan dernek, yapılan çalışmalarda desteklerini esirgemeyen destekçilerine ve başarılı üyelerine düzenlediği organizasyon ile teşekkür etti. BAMYAD dernek binasında düzenlenen organizasyona Başkan Nagehan Yavuz, Başkan Yardımcıları, üyeler ve destekçileri katıldı. Organizasyonda konuşan BAMYAD Başkanı Nagehan Yavuz, “BAMYAD olarak hem 3 farklı koldaki dernek yapılanmasını tek çatı altında toplayan dernek olduk hem de tamamen profesyonel ekiplerimizden kurulu arama kurtarma ekiplerimiz ile asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen deprem felaketinde afetzedelerimizin yanında olmaya çalıştık. Bizlere yaptığımız çalışmalarımızda özveriyle çalışan ve destek olan üyelerimize teşekkür ederim. Ayrıca çalışmalarımızda sağladıkları güçle daha çok insana ulaşmamıza vesile olan destekçilerimize de yürekten teşekkür ederim” dedi. Konuşmaların ardından destekçilere ve üyelere teşekkür belgeleri ve plaketleri verildi.
Bağımlılıkla Mücadele Yardımlaşma ve Arama Kurtarma Derneği düzenlediği organizasyon ile başarılı üyelerine ve destekçilerine teşekkür etti.

Düzce’de her türlü bağımlılıkla mücadele ederken aynı zamanda yardıma ihtiyacı olanlara yardımları ulaştıran ve aynı zamanda deprem kuşağında yer alan şehirde profesyonel ekiplerden kurulu arama kurtarma ekipleriyle de afet anlarında ilk müdahaleyi yapacak ekipleri bünyesinde barındıran BAMYAD, ilkleri yapmaya devam ediyor. Bu çerçevede 3 farklı ancak önemli ekiplerle Düzcelilerin her türlü yanında olan dernek, yapılan çalışmalarda desteklerini esirgemeyen destekçilerine ve başarılı üyelerine düzenlediği organizasyon ile teşekkür etti.

BAMYAD dernek binasında düzenlenen organizasyona Başkan Nagehan Yavuz, Başkan Yardımcıları, üyeler ve destekçileri katıldı. Organizasyonda konuşan BAMYAD Başkanı Nagehan Yavuz, “ BAMYAD olarak hem 3 farklı koldaki dernek yapılanmasını tek çatı altında toplayan dernek olduk hem de tamamen profesyonel ekiplerimizden kurulu arama kurtarma ekiplerimiz ile asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen deprem felaketinde afetzedelerimizin yanında olmaya çalıştık. Bizlere yaptığımız çalışmalarımızda özveriyle çalışan ve destek olan üyelerimize teşekkür ederim. Ayrıca çalışmalarımızda sağladıkları güçle daha çok insana ulaşmamıza vesile olan destekçilerimize de yürekten teşekkür ederim” dedi.

Konuşmaların ardından destekçilere ve üyelere teşekkür belgeleri ve plaketleri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.