Bahçeşehir’de kamelyalar yeniden yapılıyor

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 28.02.2024 - 14:05, Güncelleme: 28.02.2024 - 17:31
 

Bahçeşehir’de kamelyalar yeniden yapılıyor

Belediye haberimize duyarsız kalmadı
Deprem sonrası yapılan eski adıyla kalıcı Konutlar yeni adıyla Bahçeşehir olan bölgede bakımsızlık nedeniyle kullanılamayan kamelyalar yeni baştan yapılıyor. Geçtiğimiz haftalarda haberlerimize konu olan atıl kamelyaların yeniden yapılması bölge halkını da mutlu etti. Düzce’de 1999 yılında yaşanan büyük depremden sonra yapılan o zamanki adıyla kalıcı konutlar yeni adıyla Bahçeşehir’de vatandaşların boş zamanlarını geçirmesi ve sosyalleşmesi için yapılan kamelyalar aradan geçen 20 yılda virane haline dönmüştü. Bu haliyle kullanımdan uzak olan kamelyaların yıkık hali, vatandaşları da tedirgin ediyordu. 5. Bölgede 36. Sokakta bulunan vatandaşların 3 yıldır onarımı için mücadele ettiği virane kamelyaları geçtiğimiz haftalarda haber yapmıştık. Haberimizin ardından Düzce Belediyesi ekipleri, vatandaşların 3 yıldır onarımı için mücadele ettiği kamelyaları yıkarak yerine daha kullanışlı ve uzun ömürlü oturma grupları yaptı. Hem can güvenliği sorunu çözülen, hemde bölge halkının rahatlıkla kullanabileceği bir duruma getirilen kamelyalar ile vatandaşlar sorunları çözüldüğü için daha da mutlu oldu.
Belediye haberimize duyarsız kalmadı

Deprem sonrası yapılan eski adıyla kalıcı Konutlar yeni adıyla Bahçeşehir olan bölgede bakımsızlık nedeniyle kullanılamayan kamelyalar yeni baştan yapılıyor. Geçtiğimiz haftalarda haberlerimize konu olan atıl kamelyaların yeniden yapılması bölge halkını da mutlu etti.

Düzce’de 1999 yılında yaşanan büyük depremden sonra yapılan o zamanki adıyla kalıcı konutlar yeni adıyla Bahçeşehir’de vatandaşların boş zamanlarını geçirmesi ve sosyalleşmesi için yapılan kamelyalar aradan geçen 20 yılda virane haline dönmüştü. Bu haliyle kullanımdan uzak olan kamelyaların yıkık hali, vatandaşları da tedirgin ediyordu. 5. Bölgede 36. Sokakta bulunan vatandaşların 3 yıldır onarımı için mücadele ettiği virane kamelyaları geçtiğimiz haftalarda haber yapmıştık.

Haberimizin ardından Düzce Belediyesi ekipleri, vatandaşların 3 yıldır onarımı için mücadele ettiği kamelyaları yıkarak yerine daha kullanışlı ve uzun ömürlü oturma grupları yaptı. Hem can güvenliği sorunu çözülen, hemde bölge halkının rahatlıkla kullanabileceği bir duruma getirilen kamelyalar ile vatandaşlar sorunları çözüldüğü için daha da mutlu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.