Bahar dizisi YouTube'da 2.5 milyon izlenmeyi geçti

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 16.02.2024 - 15:25, Güncelleme: 16.02.2024 - 15:25
 

Bahar dizisi YouTube'da 2.5 milyon izlenmeyi geçti

Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisi büyük ilgi gördü. Reytinglerde iyi bir sonuç alan "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" lk bölümü Youtube'da 2.5 milyon izlenmeyi geçerek büyük bir başarı elde etti.
Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya ve Hatice Aslan'ın başrollerini paylaştığı "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisi ilk bölümünde reyting rekoru kırdı. AB ve ABC1 20+ kategorilerinde en çok izlenen yapım olayı başaran "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" izleyiciden iyi tepkiler aldı. YouTube'da da büyük bir ilgi gören dizi çok kısa bir sürede 2.5 milyon izlenmeyi aşarak trendler listesinde de zirveye oturdu. BAHAR: UYANMAYA HAZIR MISIN? KONUSU Bahar, yirmi sene önce tıp fakültesinden mezun olmuş, doktorluk yerine ev hanımlığını seçmiştir. Bahar, başarılı cerrah Timur Yavuzoğlu'yla evlidir, hayatını eşine ve çocuklarına adamıştır. Dışarıdan çok mutlu gözüken Yavuzoğlu ailesi, Bahar'ın hastalığıyla sarsılır. Bahar'ın doktoru Evren, onu kurtarmaya kararlıdır ve tek kurtuluşunun karaciğer nakli olduğunu söyler. Ailede bir tek Timur'un karaciğeri uyumlu çıkar! Büyük bir eşikle sınanan Yavuzoğlu ailesi için bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.  
Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisi büyük ilgi gördü. Reytinglerde iyi bir sonuç alan "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" lk bölümü Youtube'da 2.5 milyon izlenmeyi geçerek büyük bir başarı elde etti.

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya ve Hatice Aslan'ın başrollerini paylaştığı "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisi ilk bölümünde reyting rekoru kırdı. AB ve ABC1 20+ kategorilerinde en çok izlenen yapım olayı başaran "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" izleyiciden iyi tepkiler aldı.

YouTube'da da büyük bir ilgi gören dizi çok kısa bir sürede 2.5 milyon izlenmeyi aşarak trendler listesinde de zirveye oturdu.


BAHAR: UYANMAYA HAZIR MISIN? KONUSU

Bahar, yirmi sene önce tıp fakültesinden mezun olmuş, doktorluk yerine ev hanımlığını seçmiştir. Bahar, başarılı cerrah Timur Yavuzoğlu'yla evlidir, hayatını eşine ve çocuklarına adamıştır. Dışarıdan çok mutlu gözüken Yavuzoğlu ailesi, Bahar'ın hastalığıyla sarsılır. Bahar'ın doktoru Evren, onu kurtarmaya kararlıdır ve tek kurtuluşunun karaciğer nakli olduğunu söyler. Ailede bir tek Timur'un karaciğeri uyumlu çıkar! Büyük bir eşikle sınanan Yavuzoğlu ailesi için bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.