**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Bağlantı yolu bildiğiniz gibi Sular seller gibi yol

Çevre (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 09.11.2023 - 12:20, Güncelleme: 09.11.2023 - 12:20
 

Bağlantı yolu bildiğiniz gibi Sular seller gibi yol

Bahçeşehir Bağlantı yolu yapılan bütün iyileştirme çalışmalarına rağmen bir tülü yağmurlu havalardaki kötü talihini yenemedi
Karayolları ekiplerinin ve Düzce Belediyesi’nin trafiği altüst ederek yaptığı çalışmalara rağmen yağmurlu havalarda yolda seli andıran görüntüler yaşanmasının önüne geçilemediği ortaya çıktı.Düzce’de Bahçeşehir bölgesi ile şehir merkezini ve Anadolu otoyolunu birbirine bağlayan bağlantı yolunda yapılan bütün revizyon çalışmalarının bir işe yaramadığı yağmurlarla birlikte ortaya çıktı. Yol yazın en çok kullanıldığı dönemde günlerce kapalı kalmış ve trafik keşmekeşe dönmüştü. Ancak kış mevsiminin gelmesi ve yağmurların başlamasıyla birlikte yapılan çalışmaların bir işe yaramadı. Geçtiğimiz yıllarda bakım yapılmadan önceki görüntüler yine yaşanıyor. Yol kenarları yine esnaf, yaya ve sürücüleri mağdur ediyor. Özellikle esnaflar ve yayalar, sele dönüşen yağmur sularında karşıdan karşıya geçerken veya yol kenarında yürürken biriken suların kurbanı oluyor. Vatandaşlar ve yayalar durumdan şikayet ederek, “Belediye ve karayolları bizler yol yapımı var diyerek günlerce çin işkencesi yaptı. Geldiğimiz nokta yine aynı. Yol yine sular seller gibi. Madem yol revizyona alındı, neden yağmur suyu hatları da bir elden geçirilmedi. Belediye yolu uzmanların yaptığını söylüyor. Eğer bu yolda yağmur suyu hatları düşünülmediyse uzmanlar bu yolun neresini düzeltti. Çok merak ediyoruz” diyerek tepki gösterdiler.
Bahçeşehir Bağlantı yolu yapılan bütün iyileştirme çalışmalarına rağmen bir tülü yağmurlu havalardaki kötü talihini yenemedi

Karayolları ekiplerinin ve Düzce Belediyesi’nin trafiği altüst ederek yaptığı çalışmalara rağmen yağmurlu havalarda yolda seli andıran görüntüler yaşanmasının önüne geçilemediği ortaya çıktı.Düzce’de Bahçeşehir bölgesi ile şehir merkezini ve Anadolu otoyolunu birbirine bağlayan bağlantı yolunda yapılan bütün revizyon çalışmalarının bir işe yaramadığı yağmurlarla birlikte ortaya çıktı. Yol yazın en çok kullanıldığı dönemde günlerce kapalı kalmış ve trafik keşmekeşe dönmüştü. Ancak kış mevsiminin gelmesi ve yağmurların başlamasıyla birlikte yapılan çalışmaların bir işe yaramadı. Geçtiğimiz yıllarda bakım yapılmadan önceki görüntüler yine yaşanıyor. Yol kenarları yine esnaf, yaya ve sürücüleri mağdur ediyor. Özellikle esnaflar ve yayalar, sele dönüşen yağmur sularında karşıdan karşıya geçerken veya yol kenarında yürürken biriken suların kurbanı oluyor.

Vatandaşlar ve yayalar durumdan şikayet ederek, “Belediye ve karayolları bizler yol yapımı var diyerek günlerce çin işkencesi yaptı. Geldiğimiz nokta yine aynı. Yol yine sular seller gibi. Madem yol revizyona alındı, neden yağmur suyu hatları da bir elden geçirilmedi. Belediye yolu uzmanların yaptığını söylüyor. Eğer bu yolda yağmur suyu hatları düşünülmediyse uzmanlar bu yolun neresini düzeltti. Çok merak ediyoruz” diyerek tepki gösterdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.