Ayşe Keşir Düzce Üniversitesi’nde Konuştu! Gençlere Kritik Tavsiyeler
Ayşe Keşir Düzce Üniversitesi’nde Konuştu! Gençlere Kritik Tavsiyeler
Düzce Üniversitesi’nde düzenlenen “Sen De Yaparsın!” söyleşi serisinin ilk konuğu olan AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, öğrencilere başarı, kariyer ve hayat üzerine önemli mesajlar verdi.
Düzce Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi ile Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi iş birliğinde düzenlenen “Sen De Yaparsın!” söyleşi serisinin ilki, AK Parti MKYK Üyesi ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’in katılımıyla gerçekleştirildi.Cumhuriyet Konferans Salonu’nda yoğun katılımla düzenlenen programa;Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir, rektör yardımcıları, dekanlar, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

“BAŞARI KRİZLERİ YÖNETEBİLMEKTİR”
Söyleşide kendi hayat hikayesinden örnekler paylaşan Ayşe Keşir, başarı kavramına dikkat çekti.Keşir, başarıyı yalnızca diploma ya da kariyerle sınırlı görmenin yanlış olduğunu belirterek,“Başarı, krizleri nasıl yönettiğinizle ilgilidir” dedi.Başarının bir süreç olduğunu vurgulayan Keşir, bireyin karşılaştığı zorluklara verdiği tepkinin asıl belirleyici unsur olduğunu ifade etti.

GENÇLERE KRİTİK TAVSİYELER
Meslek seçiminde sadece teknik bilginin yeterli olmadığını dile getiren Keşir, özellikle sosyal bilimlerde insanı ve toplumu anlamanın önemine dikkat çekti.
Gençlere;
- Farklı deneyimler edinmeleri
- Sosyal sorumluluk projelerinde yer almaları
- Kendilerini geliştirecek alanlara yönelmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu.

“KENDİNİZİ BAŞKALARIYLA KIYASLAMAYIN”
Konuşmasının sonunda öğrencilere önemli mesajlar veren Keşir,Her bireyin kendi hikayesinin farklı olduğunu vurgulayarak,başkalarının başarılarıyla kıyaslama yapılmaması gerektiğini söyledi.Program, Rektör Nedim Sözbir tarafından Ayşe Keşir’e hediye ve çiçek takdimi ile sona erdi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

