Aydınpınar, Samandere, Güzeldere şelaleleri tabiat parkları ile Efteni Gölü’ne akın ettiler Düzce'nin Haberler Merkezi Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2023 - 15:20, Güncelleme: 23.04.2023 - 15:20
 

Aydınpınar, Samandere, Güzeldere şelaleleri tabiat parkları ile Efteni Gölü’ne akın ettiler Düzce'nin Haberler Merkezi Düzce Hür Haber

Güneşli günde bayramın tadını doğayla iç içe çıkardılar
Düzce’de, güneşin kendini göstermesiyle tatilciler Ramazan Bayramının ikinci günü Aydınpınar, Samandere, Güzeldere şelaleleri tabiat parkları ile Efteni Gölü’ne akın etti.Düzce’de bayram tatilinde havaların ısınmasıyla birlikte Türkiye’nin doğa harikası merkezlerinden olan Aydınpınar, Samandere, Güzeldere şelaleleri tabiat parkları ile Efteni Gölü tatilcilerle doldu.Güneşli havada doğayla geçirmek isteyen tatilciler sabahın erken saatlerinde tabiat parkına akın etti. Tatilciler göl kıyısında bol bol fotoğraf çektirerek keyifli dakikalar yaşadı.Ankara, Kocaeli, Bursa gibi şehirlerden vatandaşlar, "Şelalelerin ve park alanını çok güzel olduğunu fırsat olursa yine gelme isteriz. Buralar doğa harikası yerler" dediler.
Güneşli günde bayramın tadını doğayla iç içe çıkardılar

Düzce’de, güneşin kendini göstermesiyle tatilciler Ramazan Bayramının ikinci günü Aydınpınar, Samandere, Güzeldere şelaleleri tabiat parkları ile Efteni Gölü’ne akın etti. Düzce’de bayram tatilinde havaların ısınmasıyla birlikte Türkiye’nin doğa harikası merkezlerinden olan Aydınpınar, Samandere, Güzeldere şelaleleri tabiat parkları ile Efteni Gölü tatilcilerle doldu.Güneşli havada doğayla geçirmek isteyen tatilciler sabahın erken saatlerinde tabiat parkına akın etti. Tatilciler göl kıyısında bol bol fotoğraf çektirerek keyifli dakikalar yaşadı.Ankara, Kocaeli, Bursa gibi şehirlerden vatandaşlar, "Şelalelerin ve park alanını çok güzel olduğunu fırsat olursa yine gelme isteriz. Buralar doğa harikası yerler" dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.