Araç sahiplerine güzel haber! Akaryakıtta tabela yine değişiyor

Ekonomi (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 07.12.2023 - 16:52, Güncelleme: 07.12.2023 - 16:52
 

Araç sahiplerine güzel haber! Akaryakıtta tabela yine değişiyor

Akaryakıtta son dakika itibarı peş peşe indirim haberleri geldi. Motorine yapılan 1 lira 34 kuruşluk indirim pompaya yansırken 88 kuruşluk ikinci bir indirim haberi daha geldi. İşte detaylar...
Motorinin litre fiyatına bugünden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 34 kuruş indirim geldi. Öte yandan motorine gelen bu indirimin ardından 88 kuruşluk ikinci bir indirim daha geliyor. Akaryakıt fiyatları tarafından zamların yanı sıra yer yer indirim geliyor. Brent petrol fiyatlarında dalganlanmayla, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. MOTORİNE NE KADAR İNDİRİM YAPILDI? Motorin fiyatlarına gece yarısından itibaren geçerli 1 lira 34 kuruş indirim yapıldı. BİR İNDİRİM DAHA GELİYOR Motorine gelen bu indirimin ardından 88 kuruşluk ikinci bir indirim daha geliyor. İndirim cuma gününden itibaren geçerli olacak. Motorin indirimi ikinci indirimle birlikte 2.22 TL'yi bulacak. BENZİNE İNDİRİM GELECEK Mİ? Benzin grubunda ise fiyat değişikliği olmamakla beraber ne zaman indirim geleceği sorusu değişkenlik gösteriyor. Brent petroldeki düşüşün devam etmesi halinde benzine de indirimin yakın olduğunu söyleyen uzmanlar, piyasadaki dalgalanmayı hatırlatıyor. GÜNCEL MOTORİN FİYATLARI Akaryakıt sektörü kaynaklarının verdiği bilgiye göre, bu gece yarısından itibaren motorinin litre fiyatı İstanbul'da 37.30 liraya indi. Ankara'da motorinin litre fiyatı 38.20 lira, İzmir'de ise 37.13 lira oldu. GÜNCEL BENZİN FİYATLARI Benzinin litre fiyatı İstanbul'da 34.55 lira, Ankara'da 35.20 lira, İzmir'de ise 35.31 lira seviyesinde bulunuyor.
Akaryakıtta son dakika itibarı peş peşe indirim haberleri geldi. Motorine yapılan 1 lira 34 kuruşluk indirim pompaya yansırken 88 kuruşluk ikinci bir indirim haberi daha geldi. İşte detaylar...

Motorinin litre fiyatına bugünden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 34 kuruş indirim geldi. Öte yandan motorine gelen bu indirimin ardından 88 kuruşluk ikinci bir indirim daha geliyor.

Akaryakıt fiyatları tarafından zamların yanı sıra yer yer indirim geliyor. Brent petrol fiyatlarında dalganlanmayla, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor.

MOTORİNE NE KADAR İNDİRİM YAPILDI?

Motorin fiyatlarına gece yarısından itibaren geçerli 1 lira 34 kuruş indirim yapıldı.

BİR İNDİRİM DAHA GELİYOR

Motorine gelen bu indirimin ardından 88 kuruşluk ikinci bir indirim daha geliyor.

İndirim cuma gününden itibaren geçerli olacak. Motorin indirimi ikinci indirimle birlikte 2.22 TL'yi bulacak.

BENZİNE İNDİRİM GELECEK Mİ?

Benzin grubunda ise fiyat değişikliği olmamakla beraber ne zaman indirim geleceği sorusu değişkenlik gösteriyor. Brent petroldeki düşüşün devam etmesi halinde benzine de indirimin yakın olduğunu söyleyen uzmanlar, piyasadaki dalgalanmayı hatırlatıyor.

GÜNCEL MOTORİN FİYATLARI

Akaryakıt sektörü kaynaklarının verdiği bilgiye göre, bu gece yarısından itibaren motorinin litre fiyatı İstanbul'da 37.30 liraya indi. Ankara'da motorinin litre fiyatı 38.20 lira, İzmir'de ise 37.13 lira oldu.

GÜNCEL BENZİN FİYATLARI

Benzinin litre fiyatı İstanbul'da 34.55 lira, Ankara'da 35.20 lira, İzmir'de ise 35.31 lira seviyesinde bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.