Anadolu Otoyolu'nda TIR Kazası Trafik Durdu

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 14.08.2025 - 17:37, Güncelleme: 14.08.2025 - 22:00
 

Anadolu Otoyolu'nda TIR Kazası Trafik Durdu

Otoyolda tırın yerinden söktüğü bariyer parçaları yola savruldu.Önüne fırlayan bariyer parçalarından kaçamayan, kamyonet de kazaya karıştı
 Bölgede uzun araç kuyrukları oluştu.Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde sürücüsünün kontrolünden çıkan tırın çarptığı bariyerler yola savruldu. Aynı istikamette ilerleyen bir kamyonet sürücüsünün de aniden önüne fırlayan bariyerlere çarptığı kazada otoyolun her iki istikametinde de uzun araç kuyrukları oluştu. Kaza, Arifiye ilçesi Fatih Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Kocaeli istikametine ilerleyen M.D. (30) kontrolündeki 41 AHY 618 plakalı tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde bariyerleri adeta biçerek yola savurdu. Arkadan aynı istikametten gelen ve plakası öğrenilemeyen E.Y. (37) idaresindeki kamyonet sürücüsü de savrulan bariyerlerden kaçamayarak kazaya karıştı. Otoyolun her iki istikametinde de uzun araç kuyrukları oluştu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve otoyol jandarması ekipleri sevk edildi.Bölgede bir süre aksayan trafik, kazaya karışan araçların kaldırılması ve yola saçılan bariyer parçalarının temizlenmesinin ardından normal seyrine döndü. Maddi hasarın meydana geldiği kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Otoyolda tırın yerinden söktüğü bariyer parçaları yola savruldu.Önüne fırlayan bariyer parçalarından kaçamayan, kamyonet de kazaya karıştı

 Bölgede uzun araç kuyrukları oluştu.Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde sürücüsünün kontrolünden çıkan tırın çarptığı bariyerler yola savruldu.

Aynı istikamette ilerleyen bir kamyonet sürücüsünün de aniden önüne fırlayan bariyerlere çarptığı kazada otoyolun her iki istikametinde de uzun araç kuyrukları oluştu.

Kaza, Arifiye ilçesi Fatih Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Kocaeli istikametine ilerleyen M.D. (30) kontrolündeki 41 AHY 618 plakalı tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde bariyerleri adeta biçerek yola savurdu.

Arkadan aynı istikametten gelen ve plakası öğrenilemeyen E.Y. (37) idaresindeki kamyonet sürücüsü de savrulan bariyerlerden kaçamayarak kazaya karıştı.

Otoyolun her iki istikametinde de uzun araç kuyrukları oluştu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve otoyol jandarması ekipleri sevk edildi.Bölgede bir süre aksayan trafik, kazaya karışan araçların kaldırılması ve yola saçılan bariyer parçalarının temizlenmesinin ardından normal seyrine döndü. Maddi hasarın meydana geldiği kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Sakarya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.