Alkol satan aracı yunuslar durdurdu

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 18.12.2023 - 11:20, Güncelleme: 18.12.2023 - 11:28
 

Alkol satan aracı yunuslar durdurdu

Yunuslar gece saatlerinde aracından alkol satışı yaptığından şüphelendikleri aracı durdurdu. Araçtan çok sayıda alkol çıktı araç trafikten men edildi.
Yunus ekipleri Hürriyet Caddesi Memur-Sen yolu üzerinde şüphe üzerine R.Y.’nin kullandığı 35 AH 6613 plakalı aracı durdurdu. Durdurulan araçta alkol satışı yapıldığı tespit edildi. Araçta arama yapan ekipleri çok sayıda ve çeşitli marka alkole el koydu. Araç sürücüsü R.Y isimli şahıs gözaltına alındı. Araçta bulunan çok sayıda alkole el konulurken, otomobil trafikten men edildi. Şahıs sorgusu yapılmak üzere polis merkezine götürüldü.
Yunuslar gece saatlerinde aracından alkol satışı yaptığından şüphelendikleri aracı durdurdu. Araçtan çok sayıda alkol çıktı araç trafikten men edildi.

Yunus ekipleri Hürriyet Caddesi Memur-Sen yolu üzerinde şüphe üzerine R.Y.’nin kullandığı 35 AH 6613 plakalı aracı durdurdu. Durdurulan araçta alkol satışı yapıldığı tespit edildi. Araçta arama yapan ekipleri çok sayıda ve çeşitli marka alkole el koydu. Araç sürücüsü R.Y isimli şahıs gözaltına alındı.

Araçta bulunan çok sayıda alkole el konulurken, otomobil trafikten men edildi.

Şahıs sorgusu yapılmak üzere polis merkezine götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.