Aleyna Tilki'den albüm açıklaması

Magazin (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.07.2020 - 12:00, Güncelleme: 16.07.2020 - 12:00
 

Aleyna Tilki'den albüm açıklaması

Pop müziğin genç ismi Aleyna Tilki, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı
Yalnız başına geldiği AVM'de bir çok mağazadan alışveriş yapan popçu, alışverişini noktaladıktan sonra kendine yöneltilen sorulara şöyle cevap verdi. Tilki, "Pandemi sürecinde fazla alışveriş yapmadım. Bugünde eksiklerimi almaya geldim. Albüm çıkarmak için şu an erken olduğunu düşünüyorum. Elbet bir gün çıkaracağım zaman bu yabancı şarkılardan oluşabilir, öyle bir niyetimiz var ama bakalım şimdilik net bir şey yok." açıklamasında bulundu. Kaynak: Snob Magazin
Pop müziğin genç ismi Aleyna Tilki, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı

Yalnız başına geldiği AVM'de bir çok mağazadan alışveriş yapan popçu, alışverişini noktaladıktan sonra kendine yöneltilen sorulara şöyle cevap verdi. Tilki, "Pandemi sürecinde fazla alışveriş yapmadım. Bugünde eksiklerimi almaya geldim. Albüm çıkarmak için şu an erken olduğunu düşünüyorum. Elbet bir gün çıkaracağım zaman bu yabancı şarkılardan oluşabilir, öyle bir niyetimiz var ama bakalım şimdilik net bir şey yok." açıklamasında bulundu.

Kaynak: Snob Magazin

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.