Akçakoca’da okullara kar molası

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 19.11.2023 - 19:37, Güncelleme: 19.11.2023 - 19:38
 

Akçakoca’da okullara kar molası

Düzce’de akşam saatlerinde yüksek kesimleri etkisi altına alan kar yağışı ilçelerde de etkili oluyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle Akçakoca İlçesinde eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verildi.
Düzce’de gece saatlerinden itibaren yüksek kesimlere yağan kar, Pazar günü ilçe merkezlerinde de etkili oldu. Yoğun kar yağışı nedeniyle Akçakoca İlçesi’nde eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Akçakoca’da ilk, orta ve liseler ile dengi okullar 20 Kasım 2023 tarihinde bir(gün süre ile tatil olacak. Akçakoca Kaymakamlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada; “Akçakoca İlçemiz genelinde etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir” ifadeleri yer aldı.    
Düzce’de akşam saatlerinde yüksek kesimleri etkisi altına alan kar yağışı ilçelerde de etkili oluyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle Akçakoca İlçesinde eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verildi.

Düzce’de gece saatlerinden itibaren yüksek kesimlere yağan kar, Pazar günü ilçe merkezlerinde de etkili oldu. Yoğun kar yağışı nedeniyle Akçakoca " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Akçakoca İlçesi’nde eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Akçakoca’da ilk, orta ve liseler ile dengi okullar 20 Kasım 2023 tarihinde bir(gün süre ile tatil olacak. Akçakoca " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Akçakoca Kaymakamlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada; “ Akçakoca " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Akçakoca İlçemiz genelinde etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir” ifadeleri yer aldı.

   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.