Akçakoca Belediyesi yeniden Kent Konseyi çalışmalarına başladı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 09.07.2025 - 14:00, Güncelleme: 09.07.2025 - 14:00
 

Akçakoca Belediyesi yeniden Kent Konseyi çalışmalarına başladı

Akçakoca Belediyesi, daha önce kapatılan Kent Konseyi’ni yeniden hayata geçirmek için çalışmalara başladı.
Akçakoca’da kentin gelişimi açısından önemli adımlardan biri olarak görülen Kent Konseyi’nin yeniden faaliyete geçirilmesi için çalışma başlatıldı. Bu kapsamda, Akçakoca Kaymakamı Deniz Pişkin başkanlığında ve Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak’ın katılımıyla toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, Kent Konseyi’nin yeniden yapılandırılması ve ilçeye sağlayacağı katkılar ele alındı. İlgili kurum temsilcilerine yönelik düzenlenen bilgilendirme toplantısında, konseyin işleyişi ve amaçları detaylı şekilde görüşüldü.
Akçakoca Belediyesi, daha önce kapatılan Kent Konseyi’ni yeniden hayata geçirmek için çalışmalara başladı.

Akçakoca’da kentin gelişimi açısından önemli adımlardan biri olarak görülen Kent Konseyi’nin yeniden faaliyete geçirilmesi için çalışma başlatıldı.

Bu kapsamda, Akçakoca Kaymakamı Deniz Pişkin başkanlığında ve Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak’ın katılımıyla toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, Kent Konseyi’nin yeniden yapılandırılması ve ilçeye sağlayacağı katkılar ele alındı. İlgili kurum temsilcilerine yönelik düzenlenen bilgilendirme toplantısında, konseyin işleyişi ve amaçları detaylı şekilde görüşüldü.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.