Aileler sabah namazında buluştu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.09.2023 - 11:57, Güncelleme: 10.09.2023 - 11:57
 

Aileler sabah namazında buluştu

Düzce’de Sivil Toplum Kuruluşları ortak programında aileler sabah namazında buluştu.
Düzce Sivil Toplum Kuruluşları ortak programı ile "Aileler Sabah Namazında Buluşuyor" etkinliği düzenlendi. Aileler birlikte Düzce Merkez Büyük Camiinde sabah namazını kıldı. Sabah Namazına Vali Selçuk Aslan, AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve çok sayıda STK başkanı ve vatandaş katıldı.    
Düzce’de Sivil Toplum Kuruluşları ortak programında aileler sabah namazında buluştu.

Düzce Sivil Toplum Kuruluşları ortak programı ile " Aileler Sabah Namazında Buluşuyor" etkinliği düzenlendi. Aileler birlikte Düzce Merkez Büyük Camiinde sabah namazını kıldı.

Sabah Namazına Vali Selçuk Aslan, AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve çok sayıda STK başkanı ve vatandaş katıldı.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.