Afişi Sökenler, Güvenlik Kamerasına Takıldı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 05.03.2024 - 15:34, Güncelleme: 06.03.2024 - 12:04
 

Afişi Sökenler, Güvenlik Kamerasına Takıldı

Şehir magandaları pankartları, afişleri rahat bırakmıyorSeçimlere 1 aydan az bir süre kala belediye başkan adaylarının seçim çalışmalarını duyurdukları afiş, pankart ve brandalar şehir magandalarının kurbanı olmaya devam ediyor.
Son olarak üst geçitlere asılan Yeniden Refah Partisi belediye başkan adayı Davut Güloğlu ve İYİ Parti belediye başkan adayı Mehmet Keleş brandaları, magandaların kurbanı olurken, Yeniden Refah Partisi adayı Davut Güloğlu’nun afişine saldıranlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.Seçimlere 1 aydan az bir süre kala hızını alamayan magandalar, İYİ Parti adayı Mehmet Keleş ve her defasında saldırıya uğrayan Yeniden Refah Partisi belediye başkan adayı Davut Güloğlu’nun seçim vaadlerinin yer aldığı afişlere çirkin saldırılar devam ediyor. Seçim çalışmalarına başladığı günden bu yana defalarca indirilen, parçalanan Davut Güloğlu’nun pankartlarının yanı sıra bu defa Mehmet Keleş’in pankartları da şehir magandalarının hışmından nasibini aldı. Pankartları parça parça eden magandalar, ayrıca asıldıkları yerlerden afişleri de indirdi. Güvenlik Kameralarına yansıdıDavut Güloğlu’nun afişlerine yapılan bir saldırı anı ise güvenlik kameralarınca an ve an görüntülendi. Davut Güloğlu’nun vaadlerinin yer aldığı afişin yanında araçlarını durduran iki maganda, araçlarının 4’lülerini yakarak pankartın yanına geliyor ve pankartı parçalıyor. O anlar ise an ve an güvenlik kameralarınca görüntülendi.Polisi görevini yapmaya çağırıyoruz.Yeniden Refah Partisi’nden yapılan açıklamada ise; “Belediye başkan adayımız Davut Güloğlu’nun seçim startını verdiği günden bu yana şehrin üst ve alt geçitleri ile partililerimize ait yerlere asılan pankart, afişlerimize sürekli olarak zarar veriliyor. Bunu defalarca yaşadık. Ancak en bariz saldırıyı ise dün gece saatlerinde kaydedilen güvenlik kameraları görüntüsü ile gözler önüne seriyor. Bu görüntülerde yer alan kişilerle ilgili adli süreci başlatacağız. Ancak demokratik bir ortamda geçmesini istediğimiz seçim sürecinin baltalama girişimlerine de parti olarak müsaade etmeyeceğiz. Kim hangi kirli eller bu süreci baltalamaya çalışırsa çalışsın bizler Milli Görüş terbiyesinden ayrılmadan seçim çalışmalarımıza devam edeceğiz. Başka partilerin zarar gören pankart ve afişlerini de bizler onaracak ve takacağız. Çünkü temsil ettiğimiz Milli Görüş çizgisi ahlaklı olmayı, terbiyesizlerle terbiyesiz olmamayı gerektirir. Biz çizgimize bağlı kalmaya devam edeceğiz. Provakasyon ve manipülasyonlara rağmen ahlaklı kalarak, terbiyesizlere de prim vermeyerek seçim sürecini tamamlayacağız” ifadelerine yer verildi. VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
Şehir magandaları pankartları, afişleri rahat bırakmıyorSeçimlere 1 aydan az bir süre kala belediye başkan adaylarının seçim çalışmalarını duyurdukları afiş, pankart ve brandalar şehir magandalarının kurbanı olmaya devam ediyor.

Son olarak üst geçitlere asılan Yeniden Refah Partisi belediye başkan adayı Davut Güloğlu ve İYİ Parti belediye başkan adayı Mehmet Keleş brandaları, magandaların kurbanı olurken, Yeniden Refah Partisi adayı Davut Güloğlu’nun afişine saldıranlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.Seçimlere 1 aydan az bir süre kala hızını alamayan magandalar, İYİ Parti adayı Mehmet Keleş ve her defasında saldırıya uğrayan Yeniden Refah Partisi belediye başkan adayı Davut Güloğlu’nun seçim vaadlerinin yer aldığı afişlere çirkin saldırılar devam ediyor. Seçim çalışmalarına başladığı günden bu yana defalarca indirilen, parçalanan Davut Güloğlu’nun pankartlarının yanı sıra bu defa Mehmet Keleş’in pankartları da şehir magandalarının hışmından nasibini aldı. Pankartları parça parça eden magandalar, ayrıca asıldıkları yerlerden afişleri de indirdi.  Güvenlik Kameralarına yansıdıDavut Güloğlu’nun afişlerine yapılan bir saldırı anı ise güvenlik kameralarınca an ve an görüntülendi. Davut Güloğlu’nun vaadlerinin yer aldığı afişin yanında araçlarını durduran iki maganda, araçlarının 4’lülerini yakarak pankartın yanına geliyor ve pankartı parçalıyor. O anlar ise an ve an güvenlik kameralarınca görüntülendi.Polisi görevini yapmaya çağırıyoruz.Yeniden Refah Partisi’nden yapılan açıklamada ise; “Belediye başkan adayımız Davut Güloğlu’nun seçim startını verdiği günden bu yana şehrin üst ve alt geçitleri ile partililerimize ait yerlere asılan pankart, afişlerimize sürekli olarak zarar veriliyor.

Bunu defalarca yaşadık. Ancak en bariz saldırıyı ise dün gece saatlerinde kaydedilen güvenlik kameraları görüntüsü ile gözler önüne seriyor. Bu görüntülerde yer alan kişilerle ilgili adli süreci başlatacağız. Ancak demokratik bir ortamda geçmesini istediğimiz seçim sürecinin baltalama girişimlerine de parti olarak müsaade etmeyeceğiz. Kim hangi kirli eller bu süreci baltalamaya çalışırsa çalışsın bizler Milli Görüş terbiyesinden ayrılmadan seçim çalışmalarımıza devam edeceğiz. Başka partilerin zarar gören pankart ve afişlerini de bizler onaracak ve takacağız. Çünkü temsil ettiğimiz Milli Görüş çizgisi ahlaklı olmayı, terbiyesizlerle terbiyesiz olmamayı gerektirir. Biz çizgimize bağlı kalmaya devam edeceğiz. Provakasyon ve manipülasyonlara rağmen ahlaklı kalarak, terbiyesizlere de prim vermeyerek seçim sürecini tamamlayacağız” ifadelerine yer verildi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.