AFAD eğitimleri başladı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 04.12.2023 - 16:33, Güncelleme: 04.12.2023 - 16:36
 

AFAD eğitimleri başladı

Gönüllüler hayat kurtarmada görev almak için eğitilecek
AFAD Arama Kurtarma ekiplerine verdiği eğitimler devam ediyor. Eğitimlere katılan arama Kurtarma Derneklerinin üyeleri hem afetler hakkında hem de arama kurtarma çalışmaları hakkında bilgilendiriliyor. Düzce’de bulunan Arama Kurtarma Derneklerinde görev alacak gönüllülerin eğitimleri AFAD İl Müdürlüğü konferans salonunda yapılan eğitimlere BAMYAD, Düzce 99 AKE gibi arama kurtarma derneklerinin gönüllüleri katıldı. Eğitimler 5 gün boyunca devam edecek. AFAD eğitmenlerince verilen eğitimlerin ilk gününde gönüllülere afet ve afete hazırlıktan AFET planlarına kadar birçok konuda eğitimler verildi. Gün boyu sürecek eğitimleri bitirenler ise Arama Kurtarma ekiplerinde gönüllü olarak meydana gelecek afetlerde hayat kurtarma, yardım konularında vatandaşlara yardımcı olacak.   
Gönüllüler hayat kurtarmada görev almak için eğitilecek

AFAD Arama Kurtarma ekiplerine verdiği eğitimler devam ediyor. Eğitimlere katılan arama Kurtarma Derneklerinin üyeleri hem afetler hakkında hem de arama kurtarma çalışmaları hakkında bilgilendiriliyor.

Düzce’de bulunan Arama Kurtarma Derneklerinde görev alacak gönüllülerin eğitimleri AFAD İl Müdürlüğü konferans salonunda yapılan eğitimlere BAMYAD, Düzce 99 AKE gibi arama kurtarma derneklerinin gönüllüleri katıldı. Eğitimler 5 gün boyunca devam edecek. AFAD eğitmenlerince verilen eğitimlerin ilk gününde gönüllülere afet ve afete hazırlıktan AFET planlarına kadar birçok konuda eğitimler verildi. Gün boyu sürecek eğitimleri bitirenler ise Arama Kurtarma ekiplerinde gönüllü olarak meydana gelecek afetlerde hayat kurtarma, yardım konularında vatandaşlara yardımcı olacak.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.