Adım adım kanserin izlerini siliyor! Tek şartı ikindide tüketmek

Sağlık (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 23.10.2023 - 10:58, Güncelleme: 23.10.2023 - 11:19
 

Adım adım kanserin izlerini siliyor! Tek şartı ikindide tüketmek

Soğan şifası saymakla bitmeyen bir besin. Soğanlı kürler bazı kanser türlerine iyi geliyor ve vücudu tedavi ediyor. Bu kürdeki tek püf nokta karışımı ikindi vaktinde tüketmek. İşte kanseri savan soğanlı kür tarifi...
Tüm enfeksiyonlara karşı etkili olan soğan en önemli vitaminleri içerisinde bulunduruyor. Doğal antibiyotik olarak bildiğimiz soğanla hazırlanan kürler de vücudu temizliyor. Dr. Ümit Aktaş, kitaplarında soğan kürünün özellikle sindirim sistemi kanserlerinde ve yumurtalık kanserlerinde etkili olduğunu belirtiyor. Peki, soğan küründe neler var? SOĞAN KÜRÜ TARİFİ 1 adet orta boy kırmızı soğan piyazlık doğranır. Üzerine 3 yemek kaşığı ev yapımı elma sirkesi, 2 tatlı kaşığı karakovan balı ve 2 diş dövülmüş sarımsak eklenir. Tahta bir kaşıkla iyice karıştırılır. Ağzı kapalı olarak 1 saat bekletilir. SOĞAN KÜRÜ NE ZAMAN TÜKETİLMELİ? Her gün taze olarak hazırlanıp, öğlen ve akşam yemeklerinin tam ortasında, ikindi vakti yenilmelidir. Dibinde biriken suyu sakın atmayınız ve içiniz. SOĞANDA HANGİ VİTAMİNLER VAR? Soğanda özellikle A vitamini, C ve B vitaminleri bulunuyor. Bunun yanında kalsiyum, kükürt, magnezyum, potasyum ve antioksidan açısından da zengin bir besindir.
Soğan şifası saymakla bitmeyen bir besin. Soğanlı kürler bazı kanser türlerine iyi geliyor ve vücudu tedavi ediyor. Bu kürdeki tek püf nokta karışımı ikindi vaktinde tüketmek. İşte kanseri savan soğanlı kür tarifi...

Tüm enfeksiyonlara karşı etkili olan soğan en önemli vitaminleri içerisinde bulunduruyor. Doğal antibiyotik olarak bildiğimiz soğanla hazırlanan kürler de vücudu temizliyor. Dr. Ümit Aktaş, kitaplarında soğan kürünün özellikle sindirim sistemi kanserlerinde ve yumurtalık kanserlerinde etkili olduğunu belirtiyor. Peki, soğan küründe neler var?

SOĞAN KÜRÜ TARİFİ

1 adet orta boy kırmızı soğan piyazlık doğranır. Üzerine 3 yemek kaşığı ev yapımı elma sirkesi, 2 tatlı kaşığı karakovan balı ve 2 diş dövülmüş sarımsak eklenir. Tahta bir kaşıkla iyice karıştırılır. Ağzı kapalı olarak 1 saat bekletilir.

SOĞAN KÜRÜ NE ZAMAN TÜKETİLMELİ?

Her gün taze olarak hazırlanıp, öğlen ve akşam yemeklerinin tam ortasında, ikindi vakti yenilmelidir. Dibinde biriken suyu sakın atmayınız ve içiniz.

SOĞANDA HANGİ VİTAMİNLER VAR?

Soğanda özellikle A vitamini, C ve B vitaminleri bulunuyor. Bunun yanında kalsiyum, kükürt, magnezyum, potasyum ve antioksidan açısından da zengin bir besindir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.