Acil sağlık ekipleri dur durak bilmedi

Sağlık (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 04.07.2023 - 10:52, Güncelleme: 04.07.2023 - 10:56
 

Acil sağlık ekipleri dur durak bilmedi

Bayram tatili boyunca trafik kazalarından yangınlara, intihar vakalarından hasta nakillerine kadar her türlü görevi eksiksiz yapmaya çalışan acil sağlık ekipleri 9 günlük tatilde toplam bin 123 vakaya müdahale etti.
Kurban Bayramının 9 güne çıkmasıyla birlikte uzayan tatil herkesi ya memleketlerine ya da tatil bölgelerine gitmelerine neden oldu. Ancak tatil boyunca 7 gün 24 saat çalışan acil sağlık ekipleri insanların hayatlarını kurtarmak için can siperane çalışma sergilediler. Acil sağlık ekipleri Düzce’de bin 123 vakaya giderek ilk müdahaleleri yapıp, insanları sağlık kuruluşlarına yetiştirdiler. Acil sağlık ekipleri herkesin tatil yaptığı 9 gün boyunca en çok 729 medikal vakaya çıkış yaptılar. Ayrıca ekipler, 151 nakil, 87 trafik kazası, 106 diğer kazalar, 3 yangın, 8 intihar, 19 yaralanma, 12 sağlık tedbiri, 4 diğer ve 4 asılsız ihbara da çıkış yaptılar. Acil sağlık ekipleri ayrıca Sakarya ve Bolu il sınrlarında olan kazalara da çıkış yaparak, yaralıları çevre hastanelere yetiştirdiler.
Bayram tatili boyunca trafik kazalarından yangınlara, intihar vakalarından hasta nakillerine kadar her türlü görevi eksiksiz yapmaya çalışan acil sağlık ekipleri 9 günlük tatilde toplam bin 123 vakaya müdahale etti.

Kurban Bayramının 9 güne çıkmasıyla birlikte uzayan tatil herkesi ya memleketlerine ya da tatil bölgelerine gitmelerine neden oldu. Ancak tatil boyunca 7 gün 24 saat çalışan acil sağlık ekipleri insanların hayatlarını kurtarmak için can siperane çalışma sergilediler. Acil sağlık ekipleri Düzce’de bin 123 vakaya giderek ilk müdahaleleri yapıp, insanları sağlık kuruluşlarına yetiştirdiler. Acil sağlık ekipleri herkesin tatil yaptığı 9 gün boyunca en çok 729 medikal vakaya çıkış yaptılar. Ayrıca ekipler, 151 nakil, 87 trafik kazası, 106 diğer kazalar, 3 yangın, 8 intihar, 19 yaralanma, 12 sağlık tedbiri, 4 diğer ve 4 asılsız ihbara da çıkış yaptılar.  Acil sağlık ekipleri ayrıca Sakarya ve Bolu il sınrlarında olan kazalara da çıkış yaparak, yaralıları çevre hastanelere yetiştirdiler.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.