ABD Büyükelçiliği çalışanının sır ölümü! Kudüs'te ölü bulundu

Dünya (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 05.03.2024 - 09:50, Güncelleme: 06.03.2024 - 12:05
 

ABD Büyükelçiliği çalışanının sır ölümü! Kudüs'te ölü bulundu

ABD'nin İsrail'deki büyükelçiliğinde görev alan bir personel, Kudüs'te apartman dairesinde ölü bulundu.
ABD'nin İsrail Büyükelçiliğinde çalışan bir diplomatın ölü bulunduğu bildirildi. ABD'nin İsrail Büyükelçiliğinden yapılan açıklamada, Kudüs'te bir diplomatın öldüğünün doğrulandığı ancak bu kişinin ABD'nin İsrail Büyükelçisi olmadığı bilgisi verildi. ''Şüpheli bir durum yok.'' Açıklamada ABD'li diplomatın ölüm sebebine ilişkin bilgi verilmezken, diplomatın ölümünde şüpheli bir durumun olmadığı kaydedildi. İsrail basınında söz konusu diplomatın Kudüs'te bir apartman dairesinde ölü bulunduğu belirtildi.        
ABD'nin İsrail'deki büyükelçiliğinde görev alan bir personel, Kudüs'te apartman dairesinde ölü bulundu.

ABD'nin İsrail Büyükelçiliğinde çalışan bir diplomatın ölü bulunduğu bildirildi. ABD'nin İsrail Büyükelçiliğinden yapılan açıklamada, Kudüs'te bir diplomatın öldüğünün doğrulandığı ancak bu kişinin ABD'nin İsrail Büyükelçisi olmadığı bilgisi verildi.

''Şüpheli bir durum yok.''

Açıklamada ABD'li diplomatın ölüm sebebine ilişkin bilgi verilmezken, diplomatın ölümünde şüpheli bir durumun olmadığı kaydedildi. İsrail basınında söz konusu diplomatın Kudüs'te bir apartman dairesinde ölü bulunduğu belirtildi.

 

 

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.