60 FETÖ’cü Kıskaç'ta yakalandı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 19.04.2024 - 15:51, Güncelleme: 19.04.2024 - 16:45
 

60 FETÖ’cü Kıskaç'ta yakalandı

Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire başkanlığı tarafından FETÖ Silahlı Terör Örgütüne yönelik olarak operasyon yapıldı. Aralarında Düzce’nin de bulunduğu 14 ilde eşzamanlı olarak yapılan Kıskaç-12 operasyonunda 60 şüpheli yakalandı
FETÖ/PDY Silahlı Terör örgütüne yönelik olarak Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı tarafından Kıskaç-12 operasyonu başlatıldı. Aralarında Düzce’nin de bulunduğu 14 ilde İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince daha önce istihbarat çalışması yapılan ikamet ve işyerlerine eşzamanlı operasyon düzenlendi. Düzce, İzmir, Denizli, Afyonkarahisar, Konya, Aksaray, Kahramanmaraş, Hatay, Sakarya, Isparta, Muğla, Erzurum, Manisa ve Çorum’da Düzenlenen operasyonlarda şüphelilerin; Örgütün sözde “Güncel Yapılanması” ve "Askeri Mahrem Yapılanması" içerisinde faaliyette bulundukları, Himmet adı altında para toplayarak örgüte finans sağladıkları, Örgütün “Gaybubet Evi” olarak adlandırdığı hücre evlerinde saklandıkları, Ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları ve FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı bulunduğu tespit edildi.Operasyonlar sonucunda, ele geçirilen ilk belirlemelere göre yaklaşık 6 milyon TL değerinde para ve muhtelif değerde ziynet eşyası ile çok sayıda dijital materyal ve dokümana el konuldu.
Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire başkanlığı tarafından FETÖ Silahlı Terör Örgütüne yönelik olarak operasyon yapıldı. Aralarında Düzce’nin de bulunduğu 14 ilde eşzamanlı olarak yapılan Kıskaç-12 operasyonunda 60 şüpheli yakalandı

FETÖ/PDY Silahlı Terör örgütüne yönelik olarak Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı tarafından Kıskaç-12 operasyonu başlatıldı. Aralarında Düzce’nin de bulunduğu 14 ilde İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince daha önce istihbarat çalışması yapılan ikamet ve işyerlerine eşzamanlı operasyon düzenlendi.

Düzce, İzmir, Denizli, Afyonkarahisar, Konya, Aksaray, Kahramanmaraş, Hatay, Sakarya, Isparta, Muğla, Erzurum, Manisa ve Çorum’da Düzenlenen operasyonlarda şüphelilerin; Örgütün sözde “Güncel Yapılanması” ve "Askeri Mahrem Yapılanması" içerisinde faaliyette bulundukları, Himmet adı altında para toplayarak örgüte finans sağladıkları, Örgütün “Gaybubet Evi” olarak adlandırdığı hücre evlerinde saklandıkları, Ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları ve FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı bulunduğu tespit edildi.Operasyonlar sonucunda, ele geçirilen ilk belirlemelere göre yaklaşık 6 milyon TL değerinde para ve muhtelif değerde ziynet eşyası ile çok sayıda dijital materyal ve dokümana el konuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.