46,2 dereceye ulaştı... Türkiye'nin en sıcak yeri belli oldu!

Çevre (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 06.06.2024 - 15:08, Güncelleme: 06.06.2024 - 15:08
 

46,2 dereceye ulaştı... Türkiye'nin en sıcak yeri belli oldu!

Türkiye'nin en sıcak yeri 46,2 derece ile Antalya'nın Kaş ilçesi oldu.
Meteoroloji'nin verilerine göre Antalya'nın Kaş ilçesi, 46,2 derece ile Türkiye'nin en sıcak yeri oldu. İLK 6 SIRAYI ANTALYA'DAKİ ÖLÇÜM İSTASYONLARI ALDI Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün dün 06.00 ile 18.00 saatleri arasında gerçekleşen en yüksek sıcaklıklar verisinde ilk 6 sırayı Antalya'daki ölçüm istasyonları aldı. SICAKLIKLAR 46,2 DERECEYE ULAŞTI Kentte en yüksek sıcaklık Kepez ilçesinde 45,1, Aksu ilçesine bağlı Boztepe ile Serik ilçesine bağlı Gebiz orman sahasında 45, kent merkezi olarak Muratpaşa ilçesinde 44,8, Serik ilçesine bağlı Belek Mahallesi'nde 44,7 dereceye ulaştı. SICAKLIK BUGÜN DE SÜRECEK Ülke genelinde bugün de sıcak havanın etkisinin sürmesi bekleniyor.
Türkiye'nin en sıcak yeri 46,2 derece ile Antalya'nın Kaş ilçesi oldu.

Meteoroloji'nin verilerine göre Antalya'nın Kaş ilçesi, 46,2 derece ile Türkiye'nin en sıcak yeri oldu.

İLK 6 SIRAYI ANTALYA'DAKİ ÖLÇÜM İSTASYONLARI ALDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün dün 06.00 ile 18.00 saatleri arasında gerçekleş en en yüksek sıcaklıklar verisinde ilk 6 sırayı Antalya'daki ölçüm istasyonları aldı.

SICAKLIKLAR 46,2 DERECEYE ULAŞTI

Kentte en yüksek sıcaklık Kepez ilçesinde 45,1, Aksu ilçesine bağlı Boztepe ile Serik ilçesine bağlı Gebiz orman sahasında 45, kent merkezi olarak Muratpaşa ilçesinde 44,8, Serik ilçesine bağlı Belek Mahallesi'nde 44,7 dereceye ulaştı.

SICAKLIK BUGÜN DE SÜRECEK

Ülke genelinde bugün de sıcak havanın etkisinin sürmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.