10 Bin Kişi Sorgulandı

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 15.01.2024 - 11:55, Güncelleme: 15.01.2024 - 11:55
 

10 Bin Kişi Sorgulandı

Düzce’de asayiş ekiplerince yapılan uygulamalarda 10 binden fazla şahıs sorgulanırken yapılan aramalarda ise av tüfeklerinden ruhsatsız tabancalara kadar birçok suç unsuru alet yakalandı.
Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri suçların önlenmesine yönelik olarak çalışmalarını bütün hızıyla sürdürüyor.     Bu çerçevede polis görev bölgesinde geçtiğimiz hafta yapılan denetim ve uygulamalarda Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler 10 bin 484 şahsın GBT sorgusunu yaparken aranması bulunan 23 şahıs yakalandı.     Yapılan uygulamalarda ayrıca 7 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 7 adet şarjör, 110 adet fişek, 1 kesici/delici alet yakalandı. Ekipler, yakalanan şahısları gözaltına alırken işlemleri tamamlanan şahıslara ise adli işlem uygulandı.
Düzce’de asayiş ekiplerince yapılan uygulamalarda 10 binden fazla şahıs sorgulanırken yapılan aramalarda ise av tüfeklerinden ruhsatsız tabancalara kadar birçok suç unsuru alet yakalandı.
Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri suçların önlenmesine yönelik olarak çalışmalarını bütün hızıyla sürdürüyor.
 
 
Bu çerçevede polis görev bölgesinde geçtiğimiz hafta yapılan denetim ve uygulamalarda Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler 10 bin 484 şahsın GBT sorgusunu yaparken aranması bulunan 23 şahıs yakalandı.
 
 
Yapılan uygulamalarda ayrıca 7 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 7 adet şarjör, 1 10 adet fişek, 1 kesici/delici alet yakalandı.
Ekipler, yakalanan şahısları gözaltına alırken işlemleri tamamlanan şahıslara ise adli işlem uygulandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.