“Gitmeyeceğim, Ben Mevtayım” Dedi: Ekipleri Uğraştırdı
Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde kaldırımda hareketsiz halde bulunan H.S., kendisini götürmek isteyen ekiplere “Gitmeyeceğim, ben mevtayım” diyerek direndi. Hastanede kontrol edilen şahıs daha sonra ailesine teslim edildi.
Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde kaldırımda hareketsiz halde bulunan alkollü şahıs, kendisine yardım etmek isteyen ekiplere söylediği sözlerle şaşkınlık yaşattı. “Gitmeyeceğim, ben mevtayım” diyerek ekiplere direnen H.S., ikna edilmesinin ardından hastaneye götürüldü.
Olay, Kaynarca ilçesi Merkez Mahallesi'nde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre H.S.'nin kaldırımda hareketsiz şekilde yattığını gören çevredeki vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi.
İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve zabıta ekipleri sevk edildi.

“Gitmeyeceğim, ben mevtayım” dedi
Olay yerine ulaşan ekipler, alkolün etkisiyle kaldırımda sızdığı belirlenen H.S.'yi kaldırarak evine götürmek istedi.
H.S. ise ekiplere zorluk çıkararak, “Gitmeyeceğim, ben mevtayım” diyerek direnmeye çalıştı.
Ekiplerin ikna çabalarının ardından ambulansa bindirilen H.S., kontrol amacıyla Kaynarca Devlet Hastanesine götürüldü.

Tedavisinin ardından ailesine teslim edildi
Hastanede gerekli tedavi ve kontrolleri gerçekleştirilen H.S., işlemlerinin tamamlanmasının ardından ekipler tarafından evine götürüldü.
H.S. ailesine teslim edildi.

Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
DÜZCE’YE ATEŞ DÜŞTÜ: ACI HABERLER PEŞ PEŞE GELDİ
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Cahit Vuruş haberinin ardından gece yarısı kapıya geldi: “Adresini isteyenler var” dedi




Son Haberler
Akçakoca Gençlik Merkezi'nde çocuklar için yeni atölye başladı



