"Bu sergide farklı olmanın güzel olduğunu göstermek istiyoruz"
"Bu sergide farklı olmanın güzel olduğunu göstermek istiyoruz"
Düzce’nin Akçakoca ilçesinde iki otizmli genç, ilk kişisel resim sergilerini açtı. “Renklerle Konuşuyoruz” sergisi büyük beğeni topladı.
1/5
Düzce’nin Akçakoca ilçesinde otizmli iki genç, hazırladıkları eserlerle sanatseverlerin karşısına çıkarak anlamlı bir başarıya imza attı. “Renklerle Konuşuyoruz” adlı sergi, katılımcılardan büyük ilgi gördü.Akçakoca Özkök Kültür ve Sanat Evi’nde düzenlenen sergiye, Akçakoca Kaymakamı Hacı Arslan Uzan, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında hazırlanan sergide, Muhammed Mert Topaloğlu ve Oğuzhan Erdi’nin eserleri sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
2/5
Serginin açılışında konuşan Muhammed Mert Topaloğlu, duygularını şu sözlerle dile getirdi:“Boyadık, kestik, yapıştırdık. Denedik ve öğrendik. Bazen zorlandık ama vazgeçmedik.”
3/5
Topaloğlu, kendilerine destek olan öğretmenlerine ve ailelerine teşekkür ederek, “Bu sergide farklı olmanın güzel olduğunu göstermek istiyoruz” dedi.Açılışın ardından davetliler sergiyi gezerek eserleri tek tek incelerken, etkinlikte sahne alan Muhammed Mert Topaloğlu’nun piyano dinletisi büyük beğeni topladı.
4/5
Duygu dolu anların yaşandığı sergi, hem sanat hem de farkındalık açısından katılımcılardan tam not aldı.
5/5
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.