Ekmek yaparken ardiyeyi yaktılar!

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 19.02.2025 - 14:09, Güncelleme: 19.02.2025 - 14:15
 

Ekmek yaparken ardiyeyi yaktılar!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde ardiyede ekmek yapıldığı sırada çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Yangın, Batakköy Mahallesi 10008. Sokak üzerinde bulunan ardiye üzerinde ekmek yapıldığı sırada çıktı. Çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese ulaşan itfaiye ekiplerince yapılan müdahale neticesinde yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Sakarya Arama Kurtarma ve Yangın Timi (SAKTİM) de çalışmalara destek oldu.Maddi hasarın meydana geldiği yangına ilişkin inceleme başlatıldı.
Sakarya'nın Akyazı ilçesinde ardiyede ekmek yapıldığı sırada çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yangın, Batakköy Mahallesi 10008. Sokak üzerinde bulunan ardiye üzerinde ekmek yapıldığı sırada çıktı.

Çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese ulaşan itfaiye ekiplerince yapılan müdahale neticesinde yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Sakarya Arama Kurtarma ve Yangın Timi (SAKTİM) de çalışmalara destek oldu.Maddi hasarın meydana geldiği yangına ilişkin inceleme başlatıldı.

Sakarya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.